Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hrvatska kao filter

Južnoameričke zvijezde Premier lige na povratku u klubove proći će kroz Hrvatsku, ovdje trenirati pa produžiti na Otok

Ugledni The Athletic piše kako će nekoliko premierligaških Južnoamerikanaca provesti deset dana trenirajući u Lijepoj našoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premierligaški klubovi su u ogromnim problemima zbog nastupa igrača na južnoameričkim kvalifikacijama za SP, naime mnogi od njih propustit će treću od tri rujanske utakmice kako bi se stigli na vrijeme vratiti u svoje klubove.

Ugledni Athletic piše kako su mnogi južnoamerički igrači iz Premier lige tome doskočili tako što će na povratku na Otok najprije proći kroz Hrvatsku.

"Po završetku nedjeljne utakmice Kolumbije i Paragvaja u nedjelju, Davinson Sanchez neće ostati na trećoj utakmici nego će krenuti preko Atlantika. No, neće sletjeti u London nego ide u Hrvatsku. Istu stvar napravit će i Lo Celso i Romero, Tottenhamovi argentinski reprezentativci, a isti plan postoji i za Buendiju i Romera koje je Aston Villa također pustila na kvalifikacije.

"Kad bi odradili sve tri utakmice, igrači ne bi stigli na obaveze u Premiershipu jer bi morali biti u izolaciji budući da je većina južnoameričkih zemalja na crvenoj listi Velike Britanije. Klubovi su to riješili tako što će svoje igrače „provući“ kroz Hrvatsku gdje će oni boraviti deset dana, trenirati i onda doći koliko-toliko spremni u Premiership", piše Athletic.

Ne zna se gdje će ih smjestiti u Lijepoj našoj, ali u našu zemlju mogu ući s negativnim testom, trenirati deset dana sa svojim trenerima pa s negativnim testom ponovo ući u Veliku Britaniju.

Tako kad se vrate u Englesku neće morati propustiti dva kola premiershipa zbog desetodnevne izolacije jer za razliku od južnoameričkih zemalja, koje su mnoge na crvenoj listi Velike Britanije, iz Hrvatske mogu normalno ući u Veliku Britaniju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider