Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
rezultat? koga briga

Igrača Barcelone nije briga za Barcelonu: "Uopće me ne zanima što se događa. Nije moj problem"

U Barceloni je odigrao samo pet utakmica iako je došao kao perspektivan stoper. Nije im to zaboravio...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jean-Clair Todibo stigao je u Barcelonu 2019. kao perspektivni 20-godišnjak iz Toulusea. Stopera rođenog u Francuskoj Gvajani najavljivali su kao velikog talenta za kojeg su se otimali velikani.

Međutim, negdje je zapelo pa je Todibo odigrao svega pet utakmica za Barcelonu prije nego što je krenuo na seriju posudbi. Prvo je bio u Schalkeu, pa Benfici, a ove zime stigao je u Nicu i ustalio se u prvih 11.

Čini se da bi Todibo, koji s Barcom ima ugovor do 2023., rado i ostao na Azurnoj obali. Todibo je u izjavama vrlo jasno poručio da ga ne zanima katalonski klub.

"Mogu li preokrenuti PSG? Ne zanima me"

"Iskreno, ne zanima me što se događa u Barceloni. Gledam utakmice povremeno kada igraju moji francuski prijatelji poput Dembelea, Lengleta i Umtitija. Pogledam zbog njih. Ali Barcu ne pratim, fokusiran sam na Nicu i to mi je najvažnije. Trenutačno sam igrač Nice, a ne Barce. Koji je smisao sanjarenja o Barcinoj obrani kad vikendom igram protiv Rennesa ili Nimesa", rekao je.

gol expired Gotova je duga tradicija Intera: Bit će ih čudno vidjeti u novom izdanju nakon 27 godina divider

Novinari su ga pitali i može li se Barcelona vratiti protiv PSG-a nakon poraza 4:1 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

"Iskreno, uopće me ne zanima. Ili hoće ili neće, to nije moj problem. Ne znam shvaćaju li ljudi što mislim", rekao je.

Pokazao je potencijal, ali...

Todibo je u Barcelonu došao besplatno. Katalonci su ga privoljeli na dolazak šest mjeseci prije isteka ugovora s Touluseom. To je Francuze razljutilo, a čini se da je predsjednik kluba Olivier Sadran tada dao proročanske izjave.

gol expired Upozorenje za Dinamo uoči Tottenhama: Mourinho trlja ruke i proziva novinare, "pijani milijunaš" vraća se na veliku scenu divider

"Ako mene pitate, igrača su loše savjetovali, ima tek 10 prvoligaških utakmica u nogama. On je igrač s puno kvaliteta, ali bez ikakva iskustva. Tako je kako je, nisam ogorčen, njegov je agent napravio svoj posao, ali je li Barcelona doista najbolji izbor za njega? Nisam baš siguran", rekao je tada.

Todibo je u rijetkim trenucima igra za Barcelonu pokazao potencijal, ali to nije bilo dovoljno da dobije više prilika. Sada karijeru oživljava u matičnoj Ligue 1, a ovim izjavama vjerojatno si je zatvorio vrata Barcelone, koja ima sijaset problema - od rezultatskih i financijskih, pa sve do zakonskih.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider