Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pa što je ovo?

VIDEO Sulude scene iz vrućeg derbija: Navijač mlatio nogometaša štangom od korner-zastavice

Totalni kaos na utakmici drugog ranga turskog nogometa.

Neredi u Izmiru (Foto: Platforma X)

Turski navijači poznati su kao jedni od najvatrenijih na svijetu, a jučerašnja utakmica između Goztepea i Altaya je na neki način to i potvrdila.

gol expired Hrvatska u osmini finala Svjetskog prvenstva u velikoj drami s Belgijom: Remi za drugo mjesto! divider

Goztepe je u 15. kolu drugog ranga turskog nogometa ugostio Altay, radi se o ljutitim rivalima iz grada Izmira. Neredi su krenuli u 19. minuti utakmice kada su gostujući navijači krenuli bacati baklje prema tribini na kojoj su se nalazili navijači domaćeg Goztepea.

gol expired Dalić "išamarao" kanadskog izbornika: "Gospodin je ljut, kvalitetan trener, ali očito treba neke stvari još naučiti" divider

Dvoje ambulantnih kola odmah su ušla na travnjak pomoći ozlijeđenim domaćim navijačima, a u međuvremenu je jedan domišljati navijač Goztepea iskoristio situaciju da izbjegne zaštitarima i spusti se na travnjak.

gol expired Kanadski izbornik rekao da će sje*ati Hrvatsku pa požalio: Komentirao Kramarićevu zahvalu divider

Navijač je zgrabio korner-zastavicu i krenuo prema vrataru Altaya kojeg je dvaput stigao udariti svom snagom po glavi prije nego su reagirali zaštitari. Prema navodima turskih medija, navijač je odmah pritvoren, a sudac Emre Kagin odlučio je prekinuti utakmicu.

Utakmicu je s klupe domaćeg Goztepea odgledao bivši junior Dinama, Ajdin Hasić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider