Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
postao luksuzna pričuva

Katalonski mediji tvrde: Rakitić odbio izdašnu ponudu Uniteda, želja su samo dva kluba

Ivan Rakitić ipak neće postati Crveni vrag nadolazeće zime.

Ivan Rakitić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Katalonski izvor Sport objavio je vijest da je Ivan Rakitić odbio izdašnu ponudu osobnih uvjeta od Manchester Uniteda, a razlog je zajednička obiteljska odluka da nisu zainteresirani za život u Manchesteru. Umjesto toga, Rakitić bi radije, ako već mora napustiti Barcelonu, otišao u Pariz ili Milano.

Nokaut Dominicka Reyesa Jon Jones ima legitimnog izazivača: Neporaženi Reyes munjevito nokautirao bivšeg prvaka divider

Iako Crveni vragovi žarko žele igrača na toj poziciji, a nezadovoljni hrvatski reprezentativac, koji je postao luksuzna pričuva u momčadi Ernesta Valverdea, se nameće kao najbolje riješenje, čini se da od toga neće biti ništa. Rakitiću je obitelj oduvijek bila na prvom mjestu, a tako je i ovoga puta.

Hrvatski reprezentativac pričekat će druge ponudu, prema pisanju katalonskih medija od Intera i PSG-a, te će onda, ako se njegov status u momčadi Barcelone ne promijeni, s obitelji odlučiti gdje će nastaviti karijeru.

Ivan Rakitić (GOL.hr) Rakitiću prognoziraju prodaju već na zimu: Ovo su klubovi u kojima bi mogao završiti divider

Barcelona u subotu igra utakmicu domaćeg prvenstva kod Eibara, te će biti vrlo zanimljivo vidjeti hoće li Valverde koristiti usluge našeg reprezentativca u tom susretu.

Uoči puta u Baskiju Rakitić je propustio trening, a razlog su prosvjedi u Kataloniji zbog kojih su neki djelovi grada teško prohodni ili nisu uopće. Zbog toga je i propustio prvi trening nakon povratka s okupljanja reprezentacije, jer je morao pješke s aerodroma pješačiti određeni dio puta, kako automobilom nije mogao napustiti isti.

Ako se ništa do siječnja ne promijeni, kada se otvara nogometno tržište, naš je igrač već rekao da nema namjeru uživati u moru i suncu Barcelone, već da želi igrati. Pitanje je samo - gdje?

Tony Ferguson udara Pettisa (Foto: AFP) "Masakrirao" posljednjih sedam suparnika, trener otkrio recept za rušenje nepobjedivnog Khabiba divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider