Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
povratak u realnost

Novi problemi za Rakitića? Uoči gostovanja kod Eibara jedini koji nije trenirao

Ivan Rakitić propustio je posljednji trening Barcelone uoči puta na gostovanje kod Eibara.

Ivan Rakitić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon perioda u reprezentaciji u kojem je konačno imao osjećaj da je važan dio momčadi, Ivan Rakitić vratio se u realnost. Samo dan prije nego što će Barcelona otputovati na gostovanje kod Eibara, Rakitić je bio jedini nogometaš koji nije trenirao.

Prema pisanju RAC-a 1, hrvatski je reprezentativac odradio trening ujutro zajedno s osobnim trenerom. Katalonski mediji ne navode razlog zbog kojeg je došlo do ovakve situacije, ali Rakitić je imao dopuštenje trenera Ernesta Valverdea da propusti posljednji trening prije puta.

gol expired UEFA kaznila Dinamo zbog divljanja navijača kod Manchester Cityja divider

Zbog čega je tome tako doznat ćemo vjerojatno uskoro, a jedan od mogućih razloga je i potencijalni transfera u Manchester United o kojem se u posljednje vrijeme sve više i više spominje. Transfer bi se dogodio tek u siječnju, kada se otvara tržište u Španjolskoj.

Podsjetimo, Rakitić je ove sezone ispao iz prvih 11 kod trenera Valverdea i samo on zna koji je razlog tome.

Thomas Muller i Niko Kovač (Foto: AFP) Nakon što je ikona današnjeg Bayerna poludjela, Kovač javno priznao: "Pogriješio sam" divider

Hrvatski je reprezentativac bio neizostavni član prve momčadi u posljednji tri sezone, a lani je bio najkorišteniji igrač u Valverdeovom sustavu.

Rakitić je na popisu putnika za Eibar, ali bit će zanimljivo vidjeti hoće li ga Valverde uopće koristiti. Susret je na rasporedu u subotu s početkom u 13 sati.

Greg Hardy (Foto: AFP) Uoči UFC spektakla u Bostonu osuđeni zlostavljač prozvao Miočića: "Nokautirat ću Stipu" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider