Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne želi grijati klupu

Rakitiću prognoziraju prodaju već na zimu: Ovo su klubovi u kojima bi mogao završiti

Otkako je priznao da u Barceloni ne želi grijati klupu, Ivana Rakitića svjetski mediji sele iz jednog u drugi veliki europski klub. Prognoziraju mu prodaju već u zimskom roku, a najnovije odrediše je talijanski Milan, gdje klupsku politiku vode legendarni Paolo Maldini i Zvonimir Boban.

Ivan Rakitić (GOL.hr)

Legendarna desetka Vatrenih Zvonimir Boban u akciji je spašavanja posrnulog talijanskog velikana Milana, i kako pišu tamošnji mediji, baš Ivana Rakitića želi u redovima crveno-crnih. Možda već i ove zime, jer je Raketa u Splitu još jednom ponovio da u katalonskom divu ne želi grijati klupu.

''Moja želja je pobijediti. Ja sam takav i ne mogu biti miran i da jednostavno kažem hvala vam na svemu, hvala vam na ugovoru, drago mi je što sam tu u Barceloni, što mogu prošetati gradom i baš vam je lijepo more. Ne, ja to ne mogu'', izjavio je Ivan Rakitić.

gol expired U 141 godini postojanja nijedan Hrvat na Old Traffordu, a u siječnju bi mogla doći dvojica divider

Boban je u Milano već doveo Antu Rebića. Nakon sedam kola, tek su 13. na tablici i traže se nova pojačanja. Kao korak prema odlasku iz kluba tumači se Rakitićeva poruka Barceloni s reprezentativne stanke.

''Želim biti u Barceloni da igram, a ne da budem samo dio momčadi. Ako vidimo da to ne može, onda ćemo ponovno analizirati sve'', jasan je bio hrvatski veznjak.

Trener Valverde zamijenio ga je 22-godišnjim Nizozemcem Frenkiejem de Jongom, a preskup je da bi sjedio na klupi. S druge strane, 31. godišnjeg Rakitića rado bi vidjeli i u redovima velikog rivala milanskog Intera. Licitira se i s prelaskom u bogati Manchester United, koji bi bolje mogao platiti njegove vještine.

Hrvatska na Maksimiru (GOL.hr) Maksimir ili Rujevica? ''Ako već mijenjaju, onda neka bude Poljud. Bolja je atmosfera, himna, sve'' divider

''Imam sreću što imam fantastičnu obitelj, ženu djecu, koja kad stignem doma može izvući tu pozitivu snagu da brzo zaboravim pa mogu prijeći preko toga. Jednostavno sam željan nogometa, da dam sve od sebe, borim se, bacam se i isprljam kako treba'', pojasnio je Rakitić.

Dok Raketa važe ostati ili otići, zainteresirani klubovi važu imaju li dovoljno novca jer za Rakitićevo ime na dresu. Kako pišu španjolski mediji, Barceloni će morati istresti ni manje ni više nego 40 milijuna funti.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX