Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Maksimirske bombe

Igrokaz završen: Stigao pravi teškaš! Uprava Dinama imenovala trenera za novu sezonu

Dinamo je poslao javno priopćenje u kojem je potvrđeno ono što smo u startu tvrdili: Zoran Mamić ostaje trener!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je poslao javno priopćenje u kojem je potvrđeno ono što smo odavno predvidjeli: igrokaz je završen - Zoran Mamić ostaje trener!

"Uprava GNK-a Dinamo donijela je odluku o imenovanju Zorana Mamića za glavnog trenera prve momčadi kluba.

gol expired Još jedan dokaz da čelnici Dinama glavinjaju u magli: Modri vraćaju "rekordnog" napadača divider

Prilikom donošenja ove odluke vodili smo računa o tome da Zoran Mamić kao bivši trofejni igrač, kapetan momčadi, dugogodišnji sportski direktor, a od 2013. do 2016. glavni trener, najbolje poznaje sustav Dinama. To je osobito važno u svjetlu činjenice da će odmah po završetku postojeće sezone biti započeta nova sezona, u kojoj su naše ambicije osvajanje novog naslova prvaka Hrvatske i plasman u neku od UEFA liga.

gol expired Barcelona pronašla novog trenera, ali ne slažu se svi s tom idejom: Uspješan je, ali dugo bez posla divider

U trenerskom mandatu Zorana Mamića osvojili smo pet trofeja, igrali Europa ligu te Ligu prvaka u kojoj pamtimo veliku pobjedu nad Arsenalom u Maksimiru. On je u tom razdoblju promovirao i dao priliku nizu mladih igrača poput Marka Pjace, Danija Olma, Nikole More, Borne Sose, Filipa Benkovića, Filipa Brekala, Amera Gojaka. Uspjesi koje je Zoran Mamić ostvario i u svojoj inozemnoj trenerskoj karijeri u kojoj je sa Al Ainom igrao finale Svjetskog klupskog prvenstva dodatno osnažuju odluku o njegovu imenovanju na mjesto trenera 1. momčadi GNK-a Dinamo.

gol expired Nekoć veliki Dinamov talent na raskrižju karijere: Hitno mora naći klub u kojem će igrati divider

Uz posao glavnog trenera Zoran Mamić zadržat će i funkciju sportskog direktora. Ovim imenovanjem gospodina Mamića na dvostrukoj funkciji nastavljamo s racionalizacijom i odgovornim poslovanjem sukladno svjetskoj gospodarskoj krizi uzrokovanoj pandemijom COVID 19", stoji u priopćenju Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider