Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zajednička odluka

Talentirani igrač Hajduka zahvalio se na pozivu za Svjetsko prvenstvo: Važnije mu je finale Kupa

Talentirani igrač Hajduka Rokas Pukštas neće igrati za SAD na Svjetskom prvenstvu.

Rokas Pukštas i juniori Hajduka (Foto: Vojko Basic/Cropix)

Rokas Pukštas dobio je poziv za U-20 reprezentaciju SAD-a, koja nastupa na Svjetskom prvenstvu u Argentini, ali neće zaigrati na njemu.

Budući da se Svjetsko prvenstvo održava od 20. svibnja do 11. lipnja, a pripreme za prvenstvo počinju 7. svibnja, to znači da bi Hajdukov prvotimac propustio sve utakmice do kraja sezone, uključujući i finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Zbog toga su Hajduk i Pukštas dogovorili da ne ide na Svjetsko prvenstvo u Argentinu.

Florentino Perez (Foto: AFP) Real Madrid zakapario tri pojačanja za novu sezonu: Pada rekord na Bernabeuu, Kraljevi dogovorili veliki transfer! divider

"Poziv nogometnog saveza SAD-a primili smo još 23. travnja te smo otada razmatrali svoju odluku te smo je u konačnici donijeli u dogovoru s igračem i savezom, koji ima razumijevanja za činjenicu da je Rokas standardan igrač prve momčadi.

Za nas je vrlo bitan u završnici ove sezone te će ostati s ekipom kako bi mogao participirati u posljednje četiri prvenstvene utakmice te u finalu Hrvatskog kupa", zaključio je sportski direktor Mindaugas Nikoličius za službenu stranicu Hajduka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider