Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Valentini nije bilo jasno

Preporod poljudskog travnjaka: "Došao je čovjek iz Rijeke i radi sjajan posao''

Voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu pokušali su utvrditi zašto su derbiji na Poljudu manje atraktivni od onih na Maksimiru i zaključili kako travnjak više nije problem.

Nogometaši Hajduka i Dinama odigrali su derbi bez golova na Poljudu, a voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu u novoj epizodi istaknuli su kako su okršaj najvećih domaćih rivala gotovo poslovično sadržajniji kad se igraju u Zagrebu nego u Splitu.

Ranije je problem bio poljudski travnjak, no odnedavno ta priča više ne pije vodu jer je u nedjelju teren za igru na splitskom stadionu bio savršen.

"Bilo je 0:0 u Superkupu, ali utakmica je obilovala prilikama. U Maksimiru su iz nekog razloga sadržajniji derbiji", započeo je Ivan Ljubić, a Vale se složila.

"Travnjak je bio najbolji dosad na Poljudu. Došao je dečko iz Rijeke koji održava travnjak. Kako radi, ne čudi me u kakvom je stanju travnjak i ne bih se čudio da takav ostane i ubuduće", pohvalio ga je Ćurković, a Valentina istaknula zanimljiv detalj.

"Upitala sam ga zašto me ne pušta da hodam po travnjaku ako on gazi u svojim tenisicama po njemu, odgovorio mi je da ih je dezinficirao."

Više o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima iz zadnjeg kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider