Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bio je brutalan

Štimac o nizozemskom sucu: "Sanjao sam da ga mlatim, da vrišti, da se pokušava otrgnuti..."

Sudac Danny Makkelie trpi žestoke kritike iz Hrvatske.

Igor Štimac (Foto: Afp)

Ne stišava se bura oko suđenja na dramatičnom susretu Hrvatske i Italije (1:1), nizozemski sudac Danny Makkelie je mnoge naljutio nekim svojim odlukama, a posebno nadoknadom od čak osam minuta.

Žestoku paljbu na nizozemskog suca opalio je i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Igor Štimac:

"Volio bih da zaboravimo ovog suca, ni ne znam mu ime. Jutros sam se probudio, sanjao sam da ga mlatim, da vrišti, da se pokušava otrgnuti iz mojih ruku. Toliko sam bio deprimiran, kazao je Štimac koji je bio poprilično brutalan tijekom gostovanja na HRT-u.

Kratko se osvrnuo na rezultat Vatrenih na Europskom prvenstvu, dodavši da su osminu finala morali puno ranije osigurati:

"Moramo analizirati sebe, gdje smo pogriješili i što nismo dobro napravili. Mislim da smo trebali osigurati prolaz puno ranije i od toga treba početi. Istim putem dalje, Hrvatska nema o čemu brinuti. Golovi se ne bi trebali primati u prvim i posljednjim minutama utakmica. Na tome moramo poraditi i sve će biti u redu", zaključio je.

Dodajmo da se nakon utakmice pojavio zanimljiv podatak da je Makkelie bio u VAR sobi na finalu Svjetskog prvenstva 2018. protiv Francuske u Rusiji. Tada je bio jedan od tri pomoćnika u VAR sobi na utakmici o kojoj se kasnije pričalo zbog suđenja.

Zlatko Dalić Vatreni napustili kamp u Neuruppinu uz jake mjere osiguranja: Trojica igrača neće sletjeti u Zagreb divider

Bojan Bogdanović Bojan Bogdanović ponovno promijenio klub, vraća se tamo gdje je sve počelo divider

Josip Brekalo Insajder objavio nove detalje o Brekalu: Odlazi iz Fiorentine, Hajduk se već javio divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider