Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kritičan nakon poraza

Bivši kapetan Hajduka: "Horor! Ovo samo Hajduk može prosuti. Leko, oprosti"

Hrvoje Vejić bio je izuzetno kritičan prema Hajduku nakon novog poraza od Dinama.

Zvonimir Šarlija na utakmici Hajduka i Dinama u Kupu (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Hajduk je novim porazom od Dinama sve prosuo, u razmaku od samo četiri dana ostali su bez Kupa i prvenstva u kojem su, istina, još uvijek živi, ali ionako su im ostale samo matematičke šanse.

Momčad Mislava Karoglana odigrala je utakmicu ispod razine. Modri su dominirali prvo poluvrijeme i poveli preko Sandra Kulenovića, koji je mogao još koji put zabiti, no Bijele je od katastrofe spasio samo Ivan Lučić, koji je stisnuo zube i s potrganim meniskusom stao na vrata.

Hajdukovci su krenuli po pogodak u drugom poluvremenu, sve je oduševio Ivan Perišić, koji je na vlastito inzistiranje ušao u igru, a možda bi sve izgledalo drukčije da je Sigurov udarac u 96. minuti završio u mreži, a ne na gredi.

No Modri su zasluženo prošli u finale, a ovakav ishod teško je razočarao bivšeg kapetana splitskog sastava Hrvoja Vejića.

"Sezona koja je trebala biti ta ispala je horor. Ovo itekako boli. Mislim da samo Hajduk nešto što gradi godinama može prosuti u nekoliko tjedana", poručio je Vejić pa se za kraj ispričao bivšem treneru Ivanu Leki.

"Također, sad mi je jako žao što sam kritizirao Leku, sad je jasno koliko sam bio u krivu. Isprika, Ivane", zaključio je u komentaru za Dalmatinski portal.

Neredi na Poljudu Drakonska kazna sprema se Hajduku: Bijeli su se provlačili kroz prste HNS-u, ali neće ovaj put! divider

Bruno Petković pred Boysima VIDEO Petković uzeo megafon i stao pred Boyse: Evo što im je poručio divider

Bruno Petković na Poljudu VIDEO Dinamovci u panici bježali u svlačionicu, a pogledajte što radi Bruno Petković divider

Mislav Karoglan Što se događa na Poljudu? Nema tko stati na gol, Karoglan otkrio: ''I mladi Buljan je out'' divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider