Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nastavlja se sprdnja

Hoće li ovo motivirati Haalanda? RB Leipzig bocnuo jednog od najboljih na svijetu fotografijom s Gvardiolom

Joško Gvardiol zaključao je Erlinga Haalanda na susretu Manchester Cityja i RB Leipziga u Ligi prvaka, a ni dan kasnije ne prestaje sprdnja na račun nemoći norveškog golgetera.

Galerija Joško Gvardiol i Erling Haaland Joško Gvardiol Joško Gvardiol +5 Joško Gvardiol i Erling Haaland

Nogometaši RB Leipziga odigrali su 1:1 protiv Manchester Cityja u uvodnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, ali priča dana definitivno je bio nastup hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola.

Stoper Vatrenih svoju sjajnu partiju okrunio je golom, bio jedan od najaktivnijih na terenu, iako je branič i sveo „strašnog“ Erlinga Haalanda na samo 22 dodira s loptom. Čovjek je utakmicu proveo na „otoku Gvardiol“, a mnogi komentatori s društvenih mreža to su primijetili.

Gvardiol i Sosa u akciji protiv Brazila Sosa otkrio Nijemcima zanimljiv detalj o Gvardiolu: Nitko mu nije vjerovao, ali bio je u pravu divider

Samo jedan „meme“ je bio dovoljan i krenula je lavina sprdnje na račun norveškog golgetera, čiji su topovi u srijedu bili tihi, a nije čini se izdržao ni čovjek zadužen za društvene mreže u njemačkom bundesligašu.

"Jedan od najboljih mladih igrača u Europi i Erling Haaland“, napisao je uz fotografiju Gvardiola i Haalanda.

Hoće li ta sprdnja motivirati inače vrlo ubojitog Haalanda, vidjet ćemo za nešto manje od tri tjedna kad Joško i društvo stižu na Etihad.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider