Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gorak okus

Hajdukovi igrači neutješni: ''Nogomet nije uvijek pošten, na kraju se pamti samo rezultat''

Hajdukovi igrači vjeruju da su prikazali dobru igru u dvije utakmice protiv PAOK-a, ali falilo je sreće.

Zvonimir Šarlija (Foto: Jakov Prkic/Cropix)

Hajduk je na kraju teško poražen u Solunu, PAOK je bio bolji s 3:0 iako se činilo da momčad Ivana Leke može, a rekli bi, i mora puno više.

Bijeli su bili bolji u Splitu, ali nisu uspjeli zabiti pogodak, a i danas su ostavili dobar dojam u Solunu, ali nedostajalo je mirnoće u realizaciji.

''Kroz ova dva susreta smo pokazali da smo zaslužili puno više. Nogomet nije uvijek pošten. U obje utakmice smo imali više prilika, ali oni su svoje iskoristili i slavili s konačnih 3:0. Ponosan sam na to kako smo igrali, ali sam istovremeno jako razočaran zbog rezultata. Svi smo znali da smo ovo mogli pobijediti'', kazao je mladi Niko Sigur nakon utakmice pa dodao:

Slavlje u Mostaru Mostarski je europski! Zrinjski osigurao grupnu fazu Europe divider

''Oni su odlična ekipa sa sjajnim pojedincima, ali mi smo stvarali jako puno. Mislim da nitko ne bi bio iznenađen da smo imali prednost od tri, četiri pogotka u prvom dijelu. Na kraju nam to ništa ne znači jer smo izgubili. Imamo temelje na kojima treba dalje graditi'', rekao je mladi hrvatski reprezentativac.

''Ovo je cijena odrastanja''

Zvonimir Šarlija pokazao se kao pravo pojačanje za Bijele ovog ljeta, ali danas je drugi stoper zakazao, Ferro je ispao zbog ozljede, a na njegovo mjesto morao je uskočiti Diallo koji je po vokaciji lijevi bek.

''3:0 zvuči vrlo ružno i po meni je dosta nerealno, ali na kraju će se pamtiti samo rezultat. Po meni smo svoju šansu propustili u Splitu i u prvih petnaestak minuta ove utakmice, gdje smo imali dvije-tri šanse za unijeti im totalni nemir, a ti gubiš jedan gol razlike. To je na ovoj razini nedopustivo'', rekao je Šarlija pa poentirao:

Ivan Leko Leko: ''Tko nije gledao možda misli da nas je PAOK razbio. Okrećemo se prvenstvu, to je naša Liga prvaka'' divider

''Vidjeli smo u HNL-u protiv Slaven Belupa da te neće kazniti za lošiji ulazak u utakmicu, ali ovo je druga razina. To je naša cijena odrastanja, mi rastemo, dobri smo, blizu smo, ali fali nam još malo da bismo s ovakvim ekipama bili tu.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider