Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dotakao se i pogreški obrane

Leko: ''Tko nije gledao možda misli da nas je PAOK razbio. Okrećemo se prvenstvu, to je naša Liga prvaka''

Ivan Leko prokomentirao je poraz svog Hajduka protiv PAOK-a.

Ivan Leko (Foto: Jakov Prkic/Cropix)

Trener Hajduka Ivan Leko prokomentirao je poraz i eliminaciju od PAOK-a u trećem pretkolu Konferencijske lige.

''Treba čestitati protivniku jer znaju igrati na rezultat, organizirana su ekipa. Nogomet je kao boks. Dovoljan je jedan udarac da dobiješ. Mi smo bili bolji u tri od četiri poluvremena, a na kraju je moglo završiti i 6:0. Ponosan sam kako je moja momčad odigrala i danas i u Splitu. Izdominirali smo protivnika koji je ozbiljan, ali u nogometu se šanse ne zbrajaju'', rekao je Leko pa dodao:

Mijo Caktaš Osijek se časno oprostio od Europe: Pobijedio Adanu u uzvratu, ali do čuda nije mogao divider

''Rezultat od 3:0 je jako bolan. Ljudi koji nisu gledali utakmicu mogu misliti da je PAOK razbio Hajduka. Meni je bitno reći da sam ponosan. Žao mi je igrača, navijača, svih nas. Ova momčad Hajduka se ne bi obrukala u Europi, ali zbog nacionalnog koeficijenta trebaš izbacivati ovakve ekipe. Ja vjerujem da smo danas trebali izgubiti zbog nečega. Želim PAOK-u puno sreće. Atmosfera je bila dobra, korektna. Bilo je lijepo biti ovdje, šteta bolnog rezultata.''

Obrana je zakazala, individualne greške koštale su Hajduka, pogotovo greška Bjelokošćanina Dialloa.

BBB na Dinamovom treningu VIDEO Bad Blue Boysi iznenadili igrače Dinama na treningu: Podrška za rušenje AEK-a! divider

''Bilo bi nekorektno da bacim grešku na Dialla. Momak je došao ovdje kao lijevi bek. Bio je jako dobar, spasio je nezgodnu situaciju u prvom poluvremenu. Protiv PAOK-a od sedam-osam šansi moraš zabiti dva-tri gola. Diallo je igrao na poziciji koja nije njegova. Nama fali igrača. Mi to znamo. Momčad nam nije kompletna. Žao mi je što nismo bili kompletni. Imamo još 15-20 dana, nadam se da ćemo smoći snage i pameti da ekipa bude kompletirana i da idemo hrabro dalje. Ovo mi je bolno jer smo htjeli igrati grupe Konferencijske lige. Od sutra će prvenstvo biti naša Liga prvaka'', poručio je Leko.

Želite li pojačanja za nastavak sezone?

''Ne bih htio da ispadne da tražim igrače, ali nećemo se lagati. Ja sam trener, momci treniraju i igraju dobar nogomet, ali zajedno ćemo napraviti sve da kada završi prijelazni rok budemo jači i bolji nego sada'', zaključio je strateg Bijelih.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Marko Livaja zaokružio je poker Hajdukovih golova u mreži Šibenika ⚽️⚽️⚽️⚽️
Toni Kukoč je ove nedjelje prvo gledao kako Split ruši Crvenu zvezdu na Gripama, a zatim je sjeo u automobil i došao pogledati Hajdukov trijumf protiv Šibenika. 

📸Nikola Brboleža, Duje Klarić/CROPIX