Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"šokiran sam"

Šokirani Vulić za Dnevnik Nove TV: "Hajduk je izgubio sve kriterije"

Bivši trener Hajduka otkrio je za Dnevnik Nove TV da je šokiran i razočaran otkazom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon samo dva i pol mjeseca, Hajduk je opet smijenio trenera. Umjesto Zorana Vulića postavljen je Siniša Oreščanin, dosadašnji trener druge momčadi. Vulić je za Dnevnik Nove TV otkrio da je šokiran ovakvim raspletom.

Vulić šokiran ovakvim raspletom

"Dugo sam u Hajduka, da bi me bilo što iznenadilo, ali ovo me zbilja iznenadilo. Ne iznenadilo, šokiralo! Došao sam u Hajduka kada je bio prezadnji, znači od 10 ekipa deveti", kazao je Vulić i nastavio.

"Nisam birao momčad. Mislim da nitko ne može u 2 mjeseca napraviti puno veći pomak. Jednostavno, Hajduk je za mene bio i ostao veliko ime, ali mislim da je sada izgubio sve kriterije. Ne znam više što bih vam rekao", rekao je u telefonskom razgovoru reporteru Dnevnika Nove TV Milanu Stjelji.

Zagrepčanin na klupi Bijelih

Siniša Oreščanin novi je trener Hajduka, treći već ove turbulentne sezone.

"Čast mi je velika. Ovdje sam više od dvije godine, 2 godine i mjesec dana točno i uvjerio sam se šta Hajduk znači vama i ovom podneblju, tako da mi je velika čast i znam na koju sam poziciju došao", rekao je Oreščanin ma predstavljanju.

Oreščanin je 46-godišnji Zagrepčanin koji do sada nije imao trenerskog iskustva u seniorskom nogometu. Stiže s pozicije trener Hajdukove druge momčadi, a prije toga vodio je Al Nasrovu mladu momčad. Pet sezona iskustvo je skupljao i u Dinamovom omladinskom pogodnu.

Očekuje se pomak u igri i rezultatu

No novi trener Hajduka nije želio previše komentirati svoju povezanost s Hajdukovim najvećim rivalom.

"Ne bih komentirao ovu vašu opasku za Dinamovca. Mislim da sam profesionalaca koji obavalja svoj posao vrlo savjesno i još jednom zahvaljujem na ukazanoj prilici i nadam se da će ovo sve na kraju ispasti kako mi zamišljamo."

A u Hajduku se nadaju da će nova smjena konačno donijeti značajan napredak, koji kako kažu, nisu doživjeli pod Zoranom Vulićem.

Prvu priliku da najavi bolje Hajdukove dane, novi trener imat će u subotu, na gostovanju kod Rudeša, najslabije momčadi prvenstva.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider