Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rijetko viđena situacija

Hajduk uložio prigovor nakon utakmice: Lopte nisu bile dovoljno napumpane?

Predstavnik Hajduka Stjepan Badrov nakon utakmice uložio je usmeni prigovor da lopte za igru nisu bile dovoljno napumpane.

Hajdukovci izrazili podršku Mihaelu Žaperu (Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix)

Nogometaši Hajduka i Varaždina remizirali su 1:1 u 24. kolu SuperSport HNL-a.

Strijelci u sadržajnoj utakmici su bili Leon Belcar u 40. minuti i Niko Sigur u 66. minuti susreta. Domaći igrači Nikole Šafarića uspjeli su uzeti bod Splićanima unatoč isključenju Marka Dabre u 52. minuti utakmice.

Torcida FOTO Torcida zapalila dvije zastave Betisa: Oduzete su Španjolcima u centru Zagreba? divider

Nakon susreta Mislav Karoglan je komentirao da je bilo diskutabilnih situacija na susretu, a nakon utakmice čelnici Hajduka uložili su prigovor.

''Predstavnik Hajduka Stjepan Badrov nakon utakmice uložio je usmeni prigovor da lopte za igru nisu bile dovoljno napumpane te su se u nekoliko navrata morale zamijeniti'', zapisao je delegat Robert Balen.

Varaždin se oglasio nakon prigovora Splićana

Nakon što se prigovor splitskog kluba proširio hrvatskim medijima, Varaždin se oglasio na Instagramu i poručio:

"Shodno prijavi predstavnika gostujuće momčadi, a vezano uz prigovor da lopte za današnju utakmicu nisu bile dovoljno napumpane - ovim putem želimo obavijestiti nogometnu javnost da smo promptno pokrenuli internu kontrolu lopti nakon odigrane utakmice i zaprimljene prijave. Navedenim je utvrđeno da su sve lopte bile adekvatno napumpane prema PNI", stoji u objavi varaždinskog kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider