Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kraj saudijske epizode

Hrvat ne želi potpisati novi ugovor s Al Nassrom: Oprostio se od Ronalda i Brozovića

Hrvatski stručnjak Goran Vučević je posljednje dvije godine radio u saudijskom nogometu.

Goran Vučević (Foto: Vladimir Dugandzic/Cropix)

Goran Vučević odlazi iz jednog od najbogatijih klubova svijeta! Od prvog dana nove godine hrvatski stručnjak više neće obnašati ulogu sportskog direktora Al Nassra.

Saudijski mediji tvrde da su Vučeviću ponudili novi ugovor, pa čak i poziciju koju želi, ali on im se zahvalio i nakon dvije godine odlučio zaključiti saudijsku epizodu.

U Al Nassr je stigao prije dvije godine, točnije u listopadu 2021. godine, kad je momčad vrijedila samo 60 milijuna eura, ali danas je potpuna drugačija situacija.

Luka Modrić Modrić izabrao novi klub? Presudio jedan čovjek, a evo koliko bi trebao zarađivati divider

S neiscrpnim izvorom novca saudijski je nogomet uspio dovesti velike zvijezde, porasla je atraktivnost cijele lige, a vrijednost Al Nassrove momčadi je skočila na 160 milijuna eura. Tome je pridonio dolazak velikih imena kao što su Cristiano Ronaldo, Marcelo Brozović, Aymeric Laporte, Otavio, Sadio Mane, Seko Fofana i drugi. 

Nakon što je okačio kopačke o klin, Vučević je obnašao nekoliko funkcija u Hajduku, od voditelja škole nogometa, sportskog direktora pa sve do trenera. Nakon odlaska s Poljuda obnašao je funkciju skauta Barcelone, a sada će krenuti u potragu za novim poslom...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider