Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
iz ničega, iz bunara

Barca u panici sprema neočekivani transfer: Stiže malo poznati 32-godišnji napadač?

Većinu karijere pleše između prve i druge lige, a sada bi mogao zaigrati ni manje ni više nego u Barceloni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona nije najsretnije poslovala u zimskom prijelaznom roku. Zamjenu za ozlijeđenog Luisa Suareza nisu doveli, a u Romu su pustili Carlesa Pereza – igrača koji bi im jako dobro došao sad kada se teže ozlijedio i Ousmane Dembele.

Barca je stoga u paničnoj potrazi za vatrogasnim rješenjem u napadu, pa bi priliku mogao dobiti 32-godišnjak u čijem životopisu stoje sljedeći klubovi – Tenerife, Real Madrid B, Osasuna B, Elche, Levante, Eibar, Zaragoza i Getafe.

Njegovo je ime Angel Rodriguez, napadač je Getafea koji je ove sezone u solidnoj formi – 13 golova u 27 utakmica u svim natjecanjima. Najefikasniju sezonu odigrao je u drugoj ligi, ne tako davno – 2016./2017. zabio je 21 gol za Zaragozu.

gol expired Ibrahimović se u svom stilu nabrijava za veliki derbi, Boban ga pohvalio: "Sve je riskirao" divider

Katalonski mediji pišu da je Rodriguez ozbiljna opcija. Iako je prijelazni rok gotov, Barca može zatražiti izvanredan transfer, ali samo iz španjolskog kluba, a eventualno novo pojačanje mogli bi registrirati samo za domaća natjecanja.

Rodriguez je prvi strijelac Getafea koji drži senzacionalno treće mjesto. Iz kluba iz madridskog predgrađa poručili su da bi bili spremni pustiti svog najubojitijeg topnika u Barcelonu.

"Razumio bih ako nas napusti, jasno je da u ovom trenutku želi zaraditi više novca", rekao je predsjednik Getafea Angel Torres. Rodriguezova odštetna klauzula iznosi 10 milijuna eura.

gol expired Kovačić usporedio trenera Lamparda s velikanom i popljuvao Sarrija: ''To je najveća razlika između njih'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider