Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"on ima posebnu osobnost"

Ibrahimović se u svom stilu nabrijava za veliki derbi, Boban ga pohvalio: "Sve je riskirao"

Zlatan bi trebao biti spreman za talijanski nogometni klasik...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veliki je gradski derbi pred vratima – Inter će u nedjelju ugostiti Milan na zajedničkom stadionu, kultnoj Giuseppe Meazzi ili San Siru, ovisno iz čije perspektive gledate.

Jedan od protagonista trebao bi biti Zlatan Ibrahimović, koji je zbog bolesti propustio posljednju utakmicu protiv Hellas Verone (1:1), ali očekuje se da bi trebao biti spreman za derbi. Gazzetta dello Sport u četvrtak piše da bi se istog dana trebao vratiti momčadskim treninzima.

Ibra se oglasio i na Twitteru u svom stilu. ''Lavovi ne zvuče kao ljudi'', napisao je uz video svog urlika na koji je montirana lavovska rika.

gol expired Messi jako iznenadio predsjednika Barce: Želi srušiti urbani mit, Neymar mu i dalje u glavi divider

Iz te objave da se zaključiti da je Ibra nabrijan na derbi. O napadaču Milana koji se vratio u Milan ove zime oglasio se i Zvonimir Boban.

"Ibrahimović je čisti šampion, ima tu posebnu osobnost. Ušao je s određenom skromnošću u svlačionicu, znajući kakav utjecaj ima, nije to bilo lako. Bila mu je jasna atmosfera u svlačionici i delikatnost trenutka. Sve je riskirao. Utjecao je na momčad", rekao je Boban.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider