Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
a taman su ga htjeli "utopiti"

U Barceloni se drže za glavu: Problematična zvijezda obnovila i dodatno pogoršala ozljedu

Barcelona je ostala bez talentiranog, ali problematičnog krilnog napadača Ousmanea Dembelea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Krilni napadač Barcelone Ousmane Dembele izbivat će čak 10 tjedana s travnjaka nakon što je obnovio ozljedu bedrenog mišića, zbog koje je propustio veći dio dosadašnjeg dijela sezone. Dembele je utakmicu Lige prvaka protiv bivšeg kluba Borussije Dortmund napustio u 25. minuti, a katalonski div je danas objavio loše vijesti.

gol expired Ždrijeb za EURO 2020: Hrvatska saznala grupu, otvara 14. lipnja s Engleskom na Wembleyju! divider

"Testovi su potvrdili da je Demebele ozlijedio desni bedreni mišić i da će izbivati minimalno dva mjeseca. Njegov povratak očekuje se u veljači", stoji u priopćenju kluba.

Dembele, koji je u Barcelonu stigao kao drugo najskuplje pojačanje u nogometnoj povijesti (105 milijuna eura), je ove sezone odigrao tek tri utakmice od prve do posljednje minute, te a sveukupno je zaigrao u svega devet utakmica. Postigao je tek jedan pogodak.

Shane Larkin (Foto: AFP) Želio igrati za Hrvatsku, Rađa i Vranković ga "otpilili", pa dva mjeseca kasnije ispisao povijest! divider

Francuz je imao istu ozljedu i na početku ove sezone, a zbog nje je izbivao mjesec dana. 

Dembele će propustiti ključne derbije prvog dijela sezone protiv Atletico Madrida, koji je na rasporedu nadolazećeg vikenda, te Real Madrida odnosno El Clasico koji je na rasporedu 18. prosinca.

Recimo i da se špekulira kako Barcelona pokušava prodati Dembelea, a navodno je jedna od najzainteresiranijih momčadi pariški PSG, koji bi u suprotnom smjeru poslao Neymara. Naravno, Barcelona bi to trebala još debelo doplatiti...

Ova ozljeda sigurno neće pomoći u prodaji problematične zvijezde, koja je već nekoliko puta bila kažnjena zbog kašnjenja pa čak i nedolaska na trening.

gol expired Ovo je 12 stadiona na kojima će se igrati Euro 2020: Na koja dva stiže Hrvatska? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider