Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uživa u Chelseaju

Kovačić usporedio trenera Lamparda s velikanom i popljuvao Sarrija: ''To je najveća razlika između njih''

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić uživa u svojim najboljim danima na Stamford Bridgeu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mateo Kovačić usporedio je Franka Lamparda sa Zinedineom Zidaneom, ali i kritizirao ''monotoni'' režim treninga bivšeg menadžera Maurizija Sarrija.

Kada se pridružio Chelseaju na posudbu iz Real Madrida, Kovačić je trenirao pod budnim okom talijanskog stručnjaka Sarrija. 25-godišnji veznjak tvrdi da su se dolaskom Lamparda treninzi znatno poboljšali.

U razgovoru za FourFourTwo Kovačić je rekao: ''Došao sam u Chelsea kod Sarrija, ali moram reći da je Lampard izuzetan menadžer.''

''Lampard je zadržao karakter koji je kao igrač imao u svojoj osobnosti, karakter koji je inspirirao sve nas. Predaje se svemu što ima. Trening je uvijek izazovan i drugačiji od prošle sezone'', dodao je hrvatski veznjak te nastavio:

''To je vjerojatno najveća razlika između Lamparda i Sarrija, koji je koncept treninga učinio poprilično monotonim. Zidane je sličan načinu na koji Lampard vodi treninge i njihovi pristupi zaista odgovaraju.''

Kovačić prošle sezone nije uspio postići pogodak te se samo dva puta upisao među asistente u dresu Chelseaja. No hrvatski je reprezentativac ove sezone upisao već dva gola i tri asistencije u 32 utakmice u svim natjecanjima.

gol expired Ibrahimović se u svom stilu nabrijava za veliki derbi, Boban ga pohvalio: "Sve je riskirao" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider