Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Procurila stara izjava

Evo što je Gattuso prije šest godina rekao o Modriću: "Svi žele igrati s Ronaldom i Messijem, a ja..."

Novi trener Hajduka Gennaro Gattuso ima visoko mišljenje o hrvatskom kapetanu Luki Modriću.

Ivan Gennaro Gattuso (Foto: Afp)

Gennaro Gattuso povest će Hajduk u novu sezonu.

Legendarni Talijan potpisao je ugovor do ljeta 2026. godine, a već idućeg tjedna počinje s pripremama za novu sezonu. Na prvu utakmicu neće dugo čekati jer se 25. srpnja igra prva utakmica Konferencijske lige.

Protiv koga će Gattuso debitirati na klupi Hajduka, saznat ćemo 19. lipnja kad je na rasporedu ždrijeb europskih natjecanja, a istog dana čeka nas i utakmica Hrvatske i Albanije na Europskom prvenstvu.

Vatrene će predvoditi kapetan Luka Modrić, o kojem pak novi trener Hajduka ima jako visoko mišljenje, tako da se vrijedi prisjetiti njegove izjave iz 2018. godine:

"Svi kažu da bi voljeli igrati s Cristianom Ronaldom ili Lionelom Mesijem. Ja bih volio da sam mogao igrati s Modrićem. On je nevjerojatan igrač i po tome kako vidi igru i kako igra nogomet", izjavio je Gattuso prije četiri godine o intervju za UEFA-u o Modriću kad je osvojio Zlatnu loptu.

Dodajmo da se nedugo nakon predstavljanja Gattusa kao novog trener Splićana pojavila informacija iz Belgije da je među kandidatima za vruću klupu bio i Wouter Vrancken.

Gennaro Gattuso Saudijski milijuni nisu impresionirali Gattusa, bilo je sve dogovoreno, ali odabrao je Hajduk! divider

Ivan Gennaro Gattuso i Monica Romano Supruga zabranila Gattusu da potpiše za svjetski poznati klub: "Ona je glavna u kući" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider