Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
legendarni talijan

Gattuso je najveće trenersko ime u HNL-u, ali može li uspjeti u Hajduku?

Gennaro Gattuso novi je trener Hajduka.

Gennaro Gattuso (Foto: Afp)

Nogometaši splitskog Hajduka kreću na pripreme za ravno tjedan dana, 19. lipnja Bijeli se pripremaju za novu sezonu HNL-a i pretkola Konferencijske lige.

Nakon Jurićeve odbijenice, kao da se crni oblak nadvio nad Poljudom, ali onda grom iz vedra neba – Gennaro Gattuso novi je trener Splićana.

Nikola Kalinić zasigurno je odigrao veliku ulogu u dovođenju svog bivšeg trenera. Legendarni Talijan potpisao je do ljeta 2026. godine i tako postao treći talijanski trener u HNL-u.

Euroizazov Ljudi moji, je li to moguće!? Pogledajte kako su se Albanac, Talijan, Španjolac i Hrvatica snašli u ulozi sportskog komentatora divider

Gattuso je prošli angažman imao u Marseilleu, ali u veljači je dobio otkaz nakon dugog niza bez pobjede. Iako se po kuloarima moglo čuti Gattusovo ime, mnogi su odmahivali rukom na pomisao da bi Talijan mogao preuzeti klupu Bijelih.

I došao je taj dan, napokon su Bijeli pronašli trenera. Trenera koji ima sebe ima zaista impresivne klubove, ali i trenera koji nije poznat po dugoročnom zadržavanju na klupi. Trenera koji je poznat, još iz igračkih dana, po svom čvrstom stavu i pristupu.

Spoj Splita i Gattusa = spoj obostrane strasti. Može li takva kombinacija upaliti i može li napokon donijeti Hajduku titulu?

VAR soba Velika promjena VAR-a već na Euru! Ovo će se svidjeti navijačima divider

Tko će slaviti u subotu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider