Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kalinić je bio uporan

Saudijski milijuni nisu impresionirali Gattusa, bilo je sve dogovoreno, ali odabrao je Hajduk!

Nogometaši splitskog Hajduka jučer su dobili novog trenera, riječ je o legendarnom Gennaru Gattusu.

Gennaro Gattuso (Foto: Afp)

Nogometaši splitskog Hajduka jučer su dobili novog trenera, riječ je o legendarnom Gennaru Gattusu.

46-godišnjem Talijanu Hajduk će biti deveti klub u njegovoj bogatoj trenerskoj karijeri, a potpisao je do ljeta 2026. godine.

Mediji s Čizme su se raspisali o senzacionalnom poslu Hajduka, a izdvajaju jednu zanimljivu činjenicu. Naime, legendarni Rino imao milijunsku ponudu Al Taawouna iz Saudijske Arabije, a neki su tvrdili kako je već spakirao kofere i čekala se samo potvrda tog izdašnog ugovora.

Ivan Gennaro Gattuso i Monica Romano Supruga zabranila Gattusu da potpiše za svjetski poznati klub: "Ona je glavna u kući" divider

Navodno su Saudijci bili spremni platiti Gattusu čak šest milijuna eura po sezoni, ali izgleda da je Nikola Kalinić bio spretan u pregovorima i uspio pridobiti Talijana.

''Objava je sve iznenadila, Gennaro Gattuso je postao trener Hajduka. Doveo ga je Nikola Kalinić, bivši igrač Milana, koji je nedavno postao sportski direktor kluba iz Splita'', piše Gazzetta dello Sport.

Gattuso je još 2013. godine započeo trenersku karijeru u švicarskom Sionu, potom je vodio Palermo, pa OFI Kretu te Pisu 2017. godine, nakon koje sjeda na klupu Rossonera. Uslijedile su epizode u Napoliju i Valenciji, a posljednji posao mu je bio u Marseilleu gdje se zadržao do veljače ove godine.

Yuliya Andreeva FOTO Ruskinja se oglasila zbog optužbi na račun Joška Gvardiola: "Ne vjerujte svemu što piše" divider

Tko će slaviti u subotu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider