Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Odmah poslala poruku

FOTO Ruskinja se oglasila zbog optužbi na račun Joška Gvardiola: "Ne vjerujte svemu što piše"

Hrvatski branič Joško Gvardiol našao se u centru pozornosti zbog atraktivne Ruskinje.

Yuliya Andreeva (Foto: Instagram/Yuliya Andreeva)

Iza Joška Gvardiola odlična je prva sezona u Manchester Cityju, uglavnom je igrao na poziciji lijevog beka i zabio čak pet golova, što je oduševilo i izbornika Zlatka Dalića, koji je odlučio iskoristiti formulu Pepa Guardiole.

Prebacio je Joška na lijevi bek i on je bio odličan protiv Portugala (1:2) u generalnoj probi za Euro 2024., no o talentiranom Vatrenom počelo se pisati i zbog atraktivne ruske plesačice Julije Andreeve.

Ona se našla u centru pozornosti jer Gvardiola prati na Instagramu, često mu ostavlja komentare ispod fotografija, mnogi su to protumačili kao udvaranje, a veliku je buru izazvao njezin dolazak u Zagreb.

Ipak, Ruskinja se nakon napisa određenih medija odlučila javno oglasiti na vlastitom profilu na Instagramu poručivši da su sve to gluposti:

"Ljudi, tekst koji jučer objavio hrvatski tisak je glupost, ne vjerujte svemu što napišu", kratko je poručila ruska plesačica.

Kasnije se oglasila još jednom porukom koju prenosimo u cijelosti:

"Prije pisanja članka profesionalni novinar provjerava podatke, kontaktira osobu o kojoj želi napisati članak, napravi intervju pa tek onda napiše članak. Ne dajem intervjue o svom privatnom životu jer to držim u tajnosti."

Julia na Instagramu ima više od 300 tisuća pratitelja, dok ona na Instagramu prati tek dvadesetak ljudi, a među njima su Joško Gvardiol i njegov suigrač iz Cityja Ruben Dias.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Danas. 20 sati. Idemo. Pratite borbu na našem portalu. 💪🇭🇷

Tko će koga?
Sve jasno? ✌️✅️

To ćemo saznati u subotu nešto poslije 20 sati. ⏳️

📸: CROPIX / Tomislav Krišto
Dinamovci, novi vođa je službeno tu! ✅️⚽️
Što vi mislite, tko će pobijediti? 🥊🇧🇷🇫🇷

📸: AFP