Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neočekivani transfer

FOTO Meksički klub predstavio pojačanje iz Rijeke: Dočekali ga mariachi u zračnoj luci

Andrija Vukčević je preselio u Meksiko za odštetu od milijun eura.

Andrjia Vukčević (Foto: Matija Djanjesic/Cropix)

Već se neko vrijeme nagađalo da je Andrija Vukčević na odlasku iz Rijeke, a sada je napokon stigla službena potvrda, i to iz Meksiksa.

26-godišnji crnogorski nogometaš predstavljen je kao novo pojačanje Juareza s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2026. godine, a na ime odštete klub s Kvarnera zaradio je milijun eura. 

Matko Miljevic (Screenshot) Šuker ga je nekoć osobno zvao da igra za Hrvatsku, a sada je napravio nezapamćenu glupost u Kanadi divider

Pri slijetanju u zračnu luku, Vukčeviću je priređena sjajna dobrodošlica. Pala je fotografija s dresom nove momčadi, sve je objavljeno na službenom Instagram profilu, a može se primijetiti da su ga dočekali i mariachi.

Vukčević je na Rujevici proveo dvije godine, a na odlasku iz kluba je pokazao koliko poštovanje ima prema klubu. Nakon poraza od Lillea (2:1), Riječani su sve karte bacili na uzvratnu utakmicu na Rujevici za plasman u grupnu fazu Konferencijske lige.

Sve oduševio potezom protiv Lillea

Crnogorac je već bio na putu za novi klub, imao je kartu u džepu i potpisani ugovor, no odlučio je pomoći klubu i po posljednji put zaigrati u ključnoj utakmici sezone. Sve je stavio na kocku, mogao se ozlijediti i ostati bez transfera koji će mu osigurati egzistenciju.

Luka Vušković Romano otkrio: "Znam detalje transfera Vuškovića u Tottenham" divider

Takvim potezom zaradio je ogromno poštovanje trenera Željka Sopića, ali i brojnih navijača Rijeke:

"Vukčeviću je ovo zadnja utakmica. Labrović i ja smo porazgovarali s njim, dečko je jučer trebao odletjeti, ali je odlučio ostati i pomoći. Pokazao je koliko voli ovaj grad. To nikad nisam vidio, egzistencija ti je na pladnju, a on je dao sve što je imao", izjavio je Sopić tom prilikom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider