Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odigrao posljednju utakmicu

Već je trebao biti u avionu, no odlučio je ostati i pomoći Rijeci: "To nikad nisam vidio"

Andrija Vukčević je odigrao posljednju utakmicu u dresu Rijeke protiv Lillea.

Andrija Vukčević protiv Lillea (Foto: Nel Pavletic/Pixsell)

Rijeka se časno oprostila od Europe. Nakon nesretnog poraza kod Lillea (2:1), odigrali su 1:1 na Rujevici nakon produžetak što nažalost nije bilo dovoljno za plasman u Konferencijsku ligu.

Trener Željko Sopić je bio iznimno ponosan i emotivan, a nakon utakmice je posebno izdvojio jednog igrača, i to s punim pravom. Radi se o Andriji Vukčeviću koji je već bio na putu za novi klub, no odlučio je ostati i pomoći klubu u ključnoj utakmici sezone:

Slavlje igrača Sparte Debakl hrvatskog prvaka protiv praške Sparte slavio se i u Škotskoj divider

"Vukčeviću je ovo zadnja utakmica. Labrović i ja smo porazgovarali s njim, dečko je jučer trebao odletjeti, ali je odlučio ostati i pomoći. Pokazao je koliko voli ovaj grad. To nikad nisam vidio, egzistencija ti je na pladnju, a on je dao sve što je imao", kazao je Sopić nakon susreta.

Crnogorski reprezentativac je krenuo s klupe, zamijenio je Jankovića u 46. minuti dvoboja, no za ovakav odnos prema klubu treba mu skinuti kapu do poda.

Filip Panak Junak Sparte nije igrao nogomet tri godine, bio je pred "invalidskom mirovinom", ali ostao je i srušio Dinamo divider

Vrlo rijetko se igrači odluče na ovakav potez, i to pred potpis ugovora s novim klubom koji bi mu trebao takoreći osigurati egzistenciju.

Za sada je tek poznato da se radi o klubu iz Meksika.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider