Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oglasila se na Instagramu

FOTO Kći Milorada Dodika na udaru navijača zbog Cristiana Ronalda: Zasuli ju uvredama

Dolazak Cristiana Ronalda je privukao veliku pažnju u BiH.

Cristiano Ronaldo (Foto: Armin Durgut/Pixsell)

U 8. kolu kvalifikacija za Euro 2024. nogometaši Bosne i Hercegovine ugostit će Portugal u Zenici, a veliko zanimanje tamošnje javnosti privukao je dolazak Cristiana Ronalda.

Sretnici su iskoristili priliku kako bi se fotografirali s jednim od najboljih nogometaša današnjice, a među njima su bili unuci Milorada Dodika, predsjednika entiteta Republike Srpske.

To je na svom Instagram profilu objavila Dodikova kćer Gorica, a neki su to iskoristili za politički obračun. Nekolicina navijača zasula ju je uvredama, a Dodikova kćer potom se oglasila posebnom porukom na Instagramu:

Cristiano Ronaldo u Zenici VIDEO Mladić iz BiH na nogu tetovirao Ronalda: Reakcija Portugalca ga je rastužila divider

"Od sada pa nadalje i ubuduće na blok idu odmah svi koji mi bilo kakve komentare ostave, da li ispod slike ili u inbox, a koji se odnose na suživot naroda u BiH. Ne zanima me što mislite, isto kao što ni vas ne zanima moje mišljenje u vezi toga.

Ne mrzim nikoga, niti gledam kako se tko zove, ali na svoje ne dam i nemojte me čačkati. Uživajte u toj količini mržnje koju imate u sebi u izobilju, ako vam to predstavlja toliko zadovoljstvo, ali ego šiljite na nekome drugom", poručila je Gorica Dodik u Instagram storyju.

Joško Gvardiol Joško Gvardiol se na Instagramu oglasio nakon debakla i poslao najjaču poruku! divider

Također, mediji iz susjedstva tvrde da je jedan navijač ispod njene objave na Instagramu objavio komentar:

"Ne bi ga ni vidjela da nisi u Federaciji. Za koga navijaš? Iskreno od srca, ne ljutimo se", a na to mu je Dodikova kćer oštro odgovorila:

"Ne bi on došao da vam Srbin nije na čelu Saveza, a i izbornik vam je Srbin. A ja navijam za Srbiju", poručila je pa kasnije izbrisala sporni komentar na Instagramu.

Gorica Dodik Gorica Dodik (Foto: Instagram/Gorica Dodik/Screenshot)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider