Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perez odlučan

Evo kako je sramotni penal povezan s Mbappeovim prelaskom u Real: Ultimatum Madriđana!

Kylianu Mbappeu istječe posljednja godina ugovora s PSG-om i već nazimu bit će slobodan pregovarati s drugim klubovima, pa i potpisati ugovor.

Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Sumnjivi, a za mnoge i sramotni pariški jedanaesterac koji je sinoć dosuđen za PSG u završnici okršaja s Newcastleom na neki način povezan je s mogućim transferom Kyliana Mbappea u Real Madrid.

Livaja, Erceg i Čulina Sudačka komisija: Istra je oštećena, Hajduk nije trebao dobiti kazneni udarac divider

Da nisu izjednačili, Parižani uoči zadnjeg kola i ogleda s Borussijom Dortmund više ne bi ovisili sami o sebi. Ionako plešu po rubu provalije jer će morati pobijediti u Dortmundu kako bi bili sigurni za prolaz dalje, a da nisu uzeli taj možda i spasonosni bod, već bi im svirale pogrebne trube.

Sumnjivi penal zasad spasio PSG

Kako piše Defensa Central, Real ne želi da mu se ponove prošlo i pretprošlo ljeto, kada je mjesecima lovio Mbappea i činilo se da ga je ulovio, a onda mu je u posljednji trenutak iskliznuo iz ruku. Namjera je Madriđana da sve dogovore s Mbappeom već ove zime. Francuskom napadaču ugovor istječe na kraju sezone i već nazimu može slobodno pregovarati s proscima, pa i potpisati ugovor.

Josip Šutalo i Petar Musa Dvostruki osvajač Lige prvaka vjeruje Vatrenom: Vezali ga novim ugovorom do ljeta 2027. divider

No Mbappe nije baš voljan to napraviti sve dok je PSG u konkurenciji za osvajanje Lige prvaka. Takve su informacije španjolskog dnevnika.
Mbappe ne želi da mu se dogodi da potpiše ugovor s Realom, a onda da ih ždrijeb spoji u daljnjoj kup-fazi natjecanja.

Real će postaviti ultimatum Mbappeu

U tom slučaju bilo bi mu prilično teško izići na kraj s navijačima PSG-a. Stvorila bi se zacijelo vrlo napeta atmosfera u Parizu. Nije teško pretpostaviti kako bi reagirali ultrasi PSG-a, koji su vrlo rabijatni i nezgodni.

Trening momčadi Dinama Modri se lagano odjeveni prošetali Astanom: Pogledajte kako Jakirović tetoši svoju najveću zvijezdu i milo je gleda divider

Stoga bi Realu najviše odgovaralo da PSG ne pobijedi u Dortmundu i ispadne iz Lige prvaka jer bi onda bilo puno lakše nagovoriti Mbappea da odmah nazimu potpiše prijelaz.

Madriđani ne žele da im se ponove scene iz prethodnih sezona, kada su preko svojih medijskih trabanata širili priču da je sve gotovo, a Mbappe bi u posljednji trenutak odustajao.

To je narušilo imidž Kraljevskog kluba, koji si još uvijek utvara da nema igrača koji ga može odbiti, a kamoli da ga tako zavlači. Florentino Perez sada puše i na hladno.

Navodno je čvrsto odlučio da mu se dugotrajno natezanje i ulazak u cajtnot više ne smije dogoditi. Španjolski mediji tvrde da će postaviti pred Mbappea ultimatum da potpiše nazimu ili Real zasigurno odustaje.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider