Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
problemi u raju

Engleske novinare ne zanima previše Dinamo, imaju drugi fokus: Što se događa s Man Cityjem?

Dan uoči utakmice Dinamo - Manchester City s Maksimira se za Dnevnik Nove Tv javio reporter Milan Stjelja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veliki trener Pep Guardiola, koji vodi najskuplju momčad svijeta, nije htio otkriti sve planove. Na naše pitanje hoće li poslati na teren od prve minute nekoliko igrača koje više ne koristi, odgovorio je da će "Manchester City igrati u najboljem sastavu koji ima na raspolaganju’’, s obzirom na okolnosti u kojima se njegova momčad nalazi.

"Dinamo je ugodno iznenađenje od samog početka natjecanja. Iznenađenje su bili snažni Petković, snalažljivi Olmo i drugi Dinamovi hitri igrači. Dinamo je dosad igrao vrlo dobro, bio je vrlo uspješan. Što se tiče sastava, imamo puno ozlijeđenih, pokušat ćemo složiti najbolju moguću momčad."

"Izuzev dvojice mladih igrača, koji su tu jer imamo puno ozljeda, ostatak momčadi je ovdje. Složit ćemo najbolji sastav s obzirom na okolnosti. Naravno, već smo se kvalificirali i Premierliga nam je trenutno važnija od Lige prvaka. Napravit ćemo neke promjene, ali bit će dobar sastav koji će se boriti i tražiti dobar rezultat."

gol expired Liverpool preživio meč odluke: Salah iz "nemoguće" pozicije potvrdio prolaz u Ligi prvaka divider

Pred novinare je stigao i Nenad Bjelica, pitali smo i njega kakav sastav Cityja očekuje. Rekao je da ne očekuje da će Guardiola previše rotirati te da očekuje osam do devet glavnih igrača na terenu od prve minute.

Pitali smo ga i kako gleda na dosta lošu Cityjevu formu - u prošle dvije sezone upisali su četiri prvenstvena poraza, a sada toliko imaju do početka prosinca. Kazao je Bjelica da je razlog gust raspored u vrlo kompetitivnoj Premierligi, a usto Guardiola ima i problema s ozljedama.

"Dinamu sutra igra jedino pobjeda. Igramo pred svojim navijačima, imat ćemo jaku podršku. Stoga će biti nešto lakše ofenzivniji nego u gostima. Pokušat ćemo iznenaditi izuzetno kvalitetnog protivnika, jednu od najboljih svjetskih momčadi. Dat ćemo sve za pobjedu“, kazao je Bjelica.

gol expired Inter ispao iz Lige prvaka: Šarena momčad Barce šokirala Nerazzurre na Giuseppe Meazzi! divider

"Mislim da je svejedno tko će igrati. Oni su jako kvalitetni, imaju širok roster. Mi moramo gledati samo sebe. Želimo pobjedu, želimo opet slušati himnu Lige prvaka. Dat ćemo sve od sebe'', dodao je Dominik Livaković.

S Man Cityjem je u Zagreb doputovalo i 20-ak engleskih novinara. Njih nije pretjerano zanimala sutrašnja utakmica, više su se fokusirali saznati kako Guardiola gleda na lošu formu svoje momčadi. Pitali smo Pepa i što misli o Daniju Olmu, on ga je nahvalio i našalio se da prema medijskim napisima kupuju stotine igrača svakog mjeseca.

gol expired Srpski velemajstor otkrio zašto je odbio bogatstvo i ostao u klubu iz snova: "Ne možeš kupiti sreću" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider