Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljiv detalj

Emiliano Martinez prati Hajduk na Instagramu, postoji opravdani razlog za to

Emiliano Martinez bio je jedan od junaka argentinskog sastava u finalu Svjetskog prvenstva.

Emiliano Martinez (Foto: Afp)

Jedan od najzaslužnijih za osvajanje Svjetskog prvenstva bio je sjajni vratar Argentine, Emiliano Martinez. U finalnom dvoboju protiv Francuske upisao je obranu koja je spasila argentinske snove o osvajanju treće svjetske titule.

U 123. minuti dvoboja Tricolori su imali matnu situaciju, Kolo Muani zapucao je na vrata, a Martinez je upisao čudesnu obranu i utakmicu odveo na penale. Gaučosi su slavili boljim izvođenjem jedanaesteraca, Martinez je Francuzima skinuo jedan udarac i zaradio nagradu za najboljeg vratara turnira.

Sjajnim obranama dospio je u središte svjetske javnosti, a sada je na Twitteru osvanuo zanimljiv detalj. Jedan se korisnik zapitao zašto Martinez prati Hajduk na Instagramu, a za to postoji valjan razlog.

gol expired Chelsea po hitnom postupku zagrizao za Juranovića, procurila i cifra koliko bi ga platili divider

Zbog te priče moramo se vratiti nekoliko mjeseci unazad, dok se svijet još borio s posljedicama globalne pandemije koronavirusa. U rujnu prošle godine igrala se utakmica između Brazila i Argentine koju su prekinule brazilske vlasti jer su četvorica argentinskih nogometaša prekršila COVID protokol.

Nakon utakmice dva argentinska reprezentativca, Martinez i Emiliano Buendia, iz Brazila su otišli za Split, gdje su boravili tjedan dana u samoizolaciji kako bi izbjegli dužu dvotjednu karantenu u svojemu matičnom klubu Aston Villi.

U tih sedam dana trenirali su s Hajdukom, a sve je dogovoreno preko Lovre Kalinića, koji je tada bio na posudbi na Poljudu iz Aston Ville.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider