Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odrađuju karantenu

Argentinci zbog kojih je prekinuta utakmica u Brazilu stigli u Hrvatsku: Već dva dana treniraju s Hajdukom

Hajduk i Istra 1961 igraju susret 8. kola HT Prve lige u nedjelju, 12. rujna s početkom u 17 sati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči susreta 8. kola HT Prve lige, Istra 1961- Hajduk, trener splitske momčadi Jens Gustafsson održao je konferenciju za novinare na kojoj je najavio nedjeljnu utakmicu.

Otkrio je da se u sastav vraća prvi vratar Lovre Kalinić, ali da za utakmicu sigurno neće moći računati na dva igrača.

"Nažalost, Gergo Lovrencsics i Marco Fossati nisu spremni za utakmicu u Puli, imamo još nekoliko sitnih problema, ali oni sigurno neće biti spremni za utakmicu. Kalinić se odrekao puno toga za Hajduk, na treningu je radio odlično i bit će u prvom sastavu", rekao je švedski stručnjak.

Nakon što su vlasti prekinule utakmicu Brazila i Argentine jer su četvorica argentinskih nogometaša prekršila COVID protokol, dvojica su stigla u Split gdje posljednja dva dana treniraju s prvom momčadi Hajduka.

Radi se o igračima Aston Ville, Emilianu Martinezu i Emilianu Buendi.

gol expired Srpski novinar dobio posao zbog Mandže, odlučio je sve otkriti: "Srna i Vida su izvršili pritisak" divider

"Oni treniraju s nama već dva dana, a to je rezultat odlične suradnje Hajduka i Aston Ville, a poveznica je, naravno, Lovre Kalinić. Mi smo im htjeli pomoći i mislimo da je ovo dobra stvar što su došli kod nas jer mogu inspirirati i naše igrače. Ipak se radi o igračima svjetske razine, ali fokusirani smo isključivo na Istru", kazao je.

Za pojačanje koje je stiglo posljednjeg dana prijelaznog roka, braniča Nikolu Katića, švedski trener je rekao da na treninzima djeluje jako dobro, ali da dugo vremena nije igrao.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider