Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sjajna priča

Srpski novinar dobio posao zbog Mandže, odlučio je sve otkriti: "Srna i Vida su izvršili pritisak"

Velika zasluga ide i Dariju Srni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Mandžukić prije nekoliko dana završio je nogometnu karijeru koja je bila jako bogata. Legendarni hrvatski napadač bio je uzor mnogima, a s 35 godina odlučio je da više ne želi igrati nogomet.

Mandžukiću su na karijeri čestitali mnogi nogometaši, a jedna priča iz Srbije posebno je zanimljiva. Velikoj Mandžinoj karijeri naklonio se i srpski novinar Miloš Simanović.

Spomenuti novinar odlučio je otkriti kako je dobio posao u sportskoj redakciji zbog Marija Mandžukića.

gol expired Olmo napokon otkrio koliko je bio blizu povratka u Barcelonu: Dinamo je mogao zaraditi čak 10 milijuna eura? divider

Simanović je bio na velikom ispitu 2013. godine kada je Hrvatska gostovala kod Srbije (1:1).

Dan prije utakmice Vatreni su obilježili rođendan tadašnjeg izbornika Igora Štimca, a Simanoviću je urednik sporta rekao ako dođe do izjave Luke Modrića ili Marija Mandžukića da će dobiti posao.

Spomenuti novinar je znao kakav težak zadatak je dobio, pogotovo jer nije bilo moguće doći do hrvatskih igrača zbog sigurnosti, ali on je nekako uspio.

Došao je do Modrića i pitao ga izjavu, Modrić je odbio, kao i Mandžukić, ali onda su reagirali Srna i Vida nakon što je novinar doviknuo da će dobiti posao ako se vrati sa izjavom. Pritisnuli su Mandžu koji je brzo popustio.

gol expired Tek je naslijedio Messijevu desetku u Barceloni, a već bi mogao otići: Za sve je kriv moćni agent divider

Mandžukić je odlučio prihvatiti intervju i pričao o susretu sa Subotićem i atmosferi Marakane. Simanović je došao do izjave koju je mogao samo sanjati, a odmah nakon toga je nazvao urednika i pitao ga koje papire mora donijeti prije potpisa ugovora.

Nakon utakmice na Marakani Darijo Srna je vidio njegovog urednika.

''Daj malom posao, držim te za riječ'', rekao je Srna uredniku, a tako je i bilo. On je i danas uspješan novinar – sve zbog Mandžukićevih nekoliko rečenica.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider