Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Analiza derbija kola

Rijekina desetka za Dnevnik Nove TV: "Mi možemo više žaliti nego Dinamo, ali lijepo nas je vidjeti na prvom mjestu"

Što Pavičiću donosi nastavak karijere? Ugovor s Rijekom traje mu do idućeg ljeta, a u ožujku će proslaviti 28. rođendan.

Domagoj Pavičić, 27-godišnji veznjak Rijeke, u Dnevniku Nove TV prokomentirao je derbi kola Prve HNL - utakmicu Rijeka - Dinamo koja je završila 3:3.

Složio se Pavičić kako je Rijekino prvo poluvrijeme bilo jedno od najboljih u ovoj sezoni.

"Dobro smo proanalizirali Dinamo od samog početka, zatvorili smo njihova tri najbolja igrača Oršića, Ivanušeca i Petkovića. Taj rezultat 3:0 je na poluvremenu bio pravedan, mi uvijek igramo od početka ove sezone na gol više od suparnika", istaknuo je Pavičić.

Što su si igrači Rijeke i trener Goran Tomić govorili u svlačionici?

gol expired Rijeka samu sebe upucala: Jesu li penali za Dinamo čisti? Tomić kao da je htio nešto reći, a Mišković i Rijeka šute divider

"Govorili smo u svlačionici da ništa nije gotovo, da je to Dinamo, da to oni mogu preokrenuti. Planirali smo izdržati, ali eto, ta dva penala, Dinamo je stiskao sve više i više. Mi možemo više žaliti jer smo pred svojim navijačima vodili 3:0 i nismo pobijedili."

Što Pavičiću donosi nastavak karijere? Ugovor s Rijekom traje mu do idućeg ljeta, a u ožujku će proslaviti 28. rođendan.

"Mogu reći da se na terenu jako dobro osjećam. Dobro mi je došlo i povjerenje trenera, igram sve utakmice od početka, s time su došli i moji golovi", zaobišao je izravan odgovor.

gol expired Idući Dinamov suparnik ostao bez pobjede i na razočaravajućoj poziciji: Primili gol u 87. minuti divider

Može li Rijeka ostati na prvom mjestu?

"Ja sam siguran da može. Imamo široki kadar i lijepo je vidjeti Rijeku na prvom mjestu jer su nam mnogi prognozirali borbu za treće ili četvrto mjesto", zaključio je Pavičić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider