Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Komplicirana procedura

Dinamo izazvao bijes navijača objavom o ulaznicama za Salzburg: "Pa u 21. stoljeću smo..."

Dinamo je službeno potvrdio proceduru iza kupnje ulaznica za utakmicu Lige prvaka protiv RB Salzburga, a navijači nisu oduševljeni.

Navijači Dinama (Foto: Damir Krajac)

Nakon gostovanja u Puli ovog vikenda, Dinamo u 3. kolu Lige prvaka putuje u Salzburg gdje će se suočiti s RB Salzurgom koji proživljava veliku rezultatsku krizu pod palicom bivšeg asistenta Jurgena Kloppa, Pepijna Lijndersa.

Modri će pokušati dodati na patnju momčadi koja je doživjela teške poraze u prva dva kola. Težak poraz u Češkoj od Sparte iz Praga, popratili su debaklom na svom terenu gdje su s 0:4 izgubili od Stade Brestoisa.

Naravno, Dinamo će u Salzburgu trebati podršku svojih navijača kako bi dobio željeni rezultat, a za gostovanje u Austriji pušteno je u prodaju 1500 ulaznica.

Međutim, Dinamova objava o proceduri iza kupnje ulaznica za ovaj anticipirani europski okršaj izazvala je mnoge negativne reakcije u komentarima na raznim društvenim mrežama.

Dinamo je u objavi napisao da će prodaje ulaznica biti isključivo fizičke, a pri kupnji ulaznica će navijači dobiti vouchere koje će morati nositi u Salzburg gdje će putem vouchera dobiti svoje ulaznice.

"Kupljene vouchere navijači su obvezni ponijeti sa sobom u Salzburg gdje će sa svojim voucherom preuzeti ulaznicu. Sve detalje oko preuzimanja ulaznica kao i sve ostale informacije za navijače koji putuju u Salzburg, klub će dodatno objaviti.

Najstrože je zabranjeno kupovanje ulaznica na tuđe ime! U Salzburgu će se raditi dodatna provjera i svi navijači koji neće imati iste podatke na ulaznici, voucheru i osobnom dokumentu neće moći prisustvovati utakmici", objavio je Dinamo.

Navijači su izrazili svoje nezadovoljstvo navedenom procedurom u komentarima, a jedan navijač je napisao:

"Kakve su ovo gluposti s voucherima i preuzimanjem ulaznica? U Münchenu si ulaznice morao preuzeti 15 km od stadiona u centru grada. Kad platim nešto hoću kartu u ruke, a ne voucher kojim ću podizati kartu na lokaciji koju je netko odredio jer mu je tako zgodno. Gdje su navijači Monaca podizali svoje karte u Zagrebu? Jel vama normalna ta procedura?"

Drugi je dodao: "Što je s online prodajom? Pa u 21. stoljeću smo",

Chris Thomas Cibona službeno potvrdila: Trener koji je podigao prašinu naglo otputovao kući u SAD divider

UFC 308, prijenos Novi UFC spektakl prepun sjajnih boraca u večernjem terminu: Evo kada počinje prijenos divider

Dinamo protiv Monaca Dinamo čeka pakao: Loše i dobre vijesti za Modre i Nenada Bjelicu divider

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
VOX POPULI o jednoj od najkontroverznijih sudačkih odluka u povijesti Vatrenih... ⚽✅✌

📸: Damir Krajač/CROPIX
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX