Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gust raspored

Dinamo čeka pakao: Loše i dobre vijesti za Modre i Nenada Bjelicu

Modri će u dvadesetak dana odigrati čak šest utakmica, od toga dvije u Ligi prvaka…

Dinamo protiv Monaca (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Dinamo sljedećeg tjedna igra treću utakmicu UEFA Lige prvaka protiv Salzburga. Utakmica je na rasporedu u srijedu, 23. listopada u 21:00.Na Dinamovim stranicama su objavljene informacije o početku prodaje ulaznica.

Mirko Filipović Veliko srce šampiona, Mirko ponovo pomaže: "Na cesti sam pronašao ovu mrvicu" divider

Ulaznice za navijače Dinama prodavat će se po cijeni od 45 eura, a prodaja će biti isključivo fizička. Maksimirski klub je za prodaju dobio ukupno 1500 ulaznica za gostujući sektor. Sve informacije možete saznati na službenoj stranici maksimirskog kluba.

Modre čeka pakao

Nakon reprezentativne stanke Modre čeka iznimno gust raspored. Dinamo u subotu gostuje u Puli kod Istre, a četiri dana poslije kod Salzburga u 3. kolu Lige prvaka. Četiri dana poslije toga u Maksimir stiže Osijek.

Na Svisvete Modri putuje u Šibenik, a 5. studenog slijedi 4. kolo Lige prvaka i gostovanje u Bratislavi kod Slovana. Četiri dana poslije slovačke avanture slijedi gostovanje kod Gorice.

Ivan Rakitić Upozorenje je stiglo, Ivan Rakitić prekrižio ruke: Ako se ovo dogodi, sudac će prekidati utakmice divider

Dinamo će odigrati 6 utakmica u razdoblju od 19. listopada do 9. studenog, od toga dvije u Ligi prvaka. Modre, dakle, čeka pakao. Posve je jasno da će Nenad Bjelica morati rotirati, a dobra je vijest za njega što se u pogon vraća većina ozlijeđenih igrača.

Dobre vijesti za Bjelicu

Samy Mmaee može će igrati u početnoj postavi već protiv Istre. Sadegh Moharrami i Dino Perić konačno su se oporavili i konkurirat će za pozicije. Dugo nisu bili u pogonu, vidjet će se u kakvom su stanju. Petar Bočkaj također je počeo trenirati i bit će uskoro na dispoziciji Bjelici.

Igor Matanović Kritičari udaraju: Je li Matanović zaslužio biti ispred Budimira i Petkovića i koji je Dalićev kriterij? divider

Nije teže ozlijeđen ni Mauro Perković, koji je ozlijedio gležanj na mini-pripremama u Svetom-Martinu. Za desetak dana trebao bi biti u punom pogonu.

Uglavnom, puno dobrih vijesti za Bjelicu kojem će u narednih iznimno zahtjevnih dva-tri tjedna svaki igrač biti potreban kako bi adekvatno rasporedio snage i uspješno apsolvirao sve zadatke.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
VOX POPULI o jednoj od najkontroverznijih sudačkih odluka u povijesti Vatrenih... ⚽✅✌

📸: Damir Krajač/CROPIX
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX