FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pomozite ako možete

Veliko srce šampiona, Mirko ponovo pomaže: "Na cesti sam pronašao ovu mrvicu"

Mirko Filipović pronašao je napuštenog psića i pokušava pronaći njegove vlasnike ili ga udomiti ako je napušten.

Mirko Filipović (Foto: Facebook)

Legendarni hrvatski MMA borac Mirko Filipović po tko zna koji put pokazao je da ima veliko srce. Kad su u pitanju psi, nema toga što neće napraviti, a i ovaj put je pomogao psiću kojeg je našao kako luta uz cestu.

Novoj privremenoj članici njegove obitelji želio bi pronaći vlasnika, a u slučaju da ju je netko izbacio iz svog doma, želi joj pronaći novi.

"Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta. Mješanac pinča vjerojatno.

Nahranio sam ju i odveo kod veterinara, ali čip nema. Uhranjena je i jako njegovana, očito je nečiji kućni ljubimac ili je bila ljubimac pa je se netko riješio tako da ju je izbacio iz automobila."

U slučaju da ju je neko smeće napustilo, neka zna da ću joj pronaći dom

"Moguće da je i odlutala, ali s obzirom na to da nema čip, to se čini manje vjerojatnim. Pregledao sam i kvartovske Facebook stranice i 'izgubljeni/pronađeni psi Zg', ali nitko ju ne traži. Ali, ako je njeni vlasnici traže, želio bih da se vrati u svoj dom.

U slučaju da ju je neko smeće izbacilo iz auta da je se riješi, neka zna da ću joj pronaći dom kakav svaki ljubimac zaslužuje.

Ja imam već četiri psa i peti mi iskreno nije potreban, ali neće sigurno na cesti završiti, pod kotačima automobila ili rastrgana od drugih pasa, s obzirom na to da nema ni pet kilograma.

Ukoliko se ne pronađu vlasnici, dat ću ju na udomljavanje, a do tada će biti kod mene. Jako je mlada, mješanka pinča, nema ni punih pet kilograma", objavio je na FB-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
VOX POPULI o jednoj od najkontroverznijih sudačkih odluka u povijesti Vatrenih... ⚽✅✌

📸: Damir Krajač/CROPIX
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX