Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stiže za "siću"

Modri dovode super talentiranog Argentinca koji je dva puta osvajao Copa Americu?

Zagrebački Dinamo na pragu je dovođenja argentinskog pojačanja koje je osvajalo Copa Americu u dva navrata.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako je za vjerovati argentinskim medijima, talentirani 17-godišnjak Matias Godoy stiže u zagrebački Dinamo! Financijski problemi tjeraju argentinski klub Atletico Raffael da proda barem jednog igrača, a to će čini se biti najtalentiraniji među njima - Godoy.

  Zimski prijelazni rok Krenula je transfer groznica: Pogledajte koji bi se spektakularni transferi mogli realizirati divider

Riječ je o nadolazećoj argentinskoj zvijezdi koja je s reprezentacijom do 15 i 17 godina osvajala Copa Americu 2017. odnosno 2019. godine. Na turniru do 15 godina je postigao četiri gola (tri u polufinalu i finalu), dok je do 17 godina zabio tri pogotka.

Navodno je bio na pragu potpisa za Inter iz Miamija čiji je predsjednik David Beckham, a interes su pokazali Chelsea, te milanski dvojac iz Serie A.

gol expired Bilić od WBA napravio unikatnu momčad: Nitko nema takve brojke u Championshipu divider

Želja mladog Godoyja je odlazak u Europu, ali ne u neki od velikana u kojima će teško do minuta, već u klubu kojem će se nastaviti razvijati kao nogometaš.

Godoy igra na poziciji desnog krila, a Dinamo bi za njega mogao platiti oko milijun eura. Sve bi trebalo biti riješeno u sljedećih nekoliko dana.

Ivana Habazin Ivana Habazin uoči meča života za Novu TV: "Htjela je rat i dobit će ga" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider