Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slobodno poslijepodne

Dalić malo poštedio igrače, ali od srijede Vatreni opet idu udarnički

Iza hrvatske nogometne reprezentacije četvrti je dan priprema u Rovinju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik Zlatko Dalić u utorak je reprezentativcima omogućio nešto lakši ritam, nakon što su igrači prva dva dana priprema radili punom parom, ovaj put su odradili jedan, jutarnji trening, i ostatak dana su imali slobodno.

Prije tog jutarnjeg treninga pred medijima su se pojavili Lovre Kalinić i Ante Rebić, obojica izrazito zanimljivi, posebno Rebić koji se nakon fantastične sezone u Eintrachtu nametnuo izborniku Daliću do te razine da ga čak uzima u ozbiljnu opciju da zaigra na Svjetskom prvenstvu od prve minute.

Ništa manje zanimljivo nije bilo niti s uvijek dobro raspoloženim vratarom Lovrom Kalinićem koji sjajno gradi svoju priču u Belgiji.

Što se tiče plana za srijedu, reprezentacija se vraća standardnom ritmu s dva treninga, jutarnjem i popodnevnom. U subotu se leti za Liverpool gdje je u nedjelju veliki obračun Hrvatska - Brazil na kultnom Anfieldu.

Valja naglasiti da je najavljeno kako će se pred medijima pojaviti Vedran Ćorluka pa ćemo iz prve ruke imati priliku saznati kakva je njegova zdravstvena situacija glede nastupa na Svjetskom prvenstvu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider