Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bilo je burno

Conte i Tuchel sukob nastavili na Instagramu, pogledajte što mu je poručio Talijan

Antonio Conte i Thomas Tuchel zaradili su crveni karton nakon utakmice Chelseaja i Tottenhama.

Thomas Tuchel i Antonio Conte (Foto: Afp)

Londonski derbi Chelseaja i Tottenhama završio je podjelom bodova, rezultatom 2:2, ali sve je obilježila naelektrizirana atmosfera na terenu. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka sukobili su se treneri Antonio Conte i Thomas Tuchel, koje su morali razdvajati nogometaši.

Tuchel je bio ljut zbog crvenog kartona kojeg su zaradili i on i Conte, a osobito zbog ''rukovanja'' na kraju utakmice koje je preraslo u obračun.

"Mislio sam da kada se rukujete s nekim gledate u oči. On je imao drugačije mišljenje. Nije mu to bilo potrebno, ali i puno drugih stvari danas nije bilo potrebno", rekao je Tuchel nakon utakmice.

Ubrzo se oglasio i talijanski strateg objavom na društvenim mrežama. Na Instagramu je tako objavio snimku na kojoj se može vidjeti kako Tuchel vatreno slavi pogodak svoje momčadi.

Conte se oglasio na Instagramu

Dok je on bio zamišljen, Tuchel je protrčao kraj njega:

"Sva sreća da te nisam vidio. Bilo bi potpuno zasluženo da sam ti podmetnuo nogu", našalio se Conte i pokazao da je ovaj sukob već davna prošlost.

Samu Castillejo Trebao je to biti dan iz snova: Debitirao za španjolskog diva pa saznao loše vijesti divider

Također, nakon utakmice se pojavila informacija da se Conte u tunelu sukobio s hrvatskim nogometnim reprezentativcem Mateom Kovačićem. Navodno mu je Talijan nešto dobacio, ali Kovačić mu nije ostao dužan:

"To nije važno. Takve stvari se događaju kada je strast velika na obje strane. Proslava pogodaka je jasno pokazala što je utakmica značila momčadima, a možda i trenerima", rekao je Talijan na klupi Tottenhama.

Tablica Premier liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider