Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neugodno iznenađenje

Trebao je to biti dan iz snova: Debitirao za španjolskog diva pa saznao loše vijesti

Nakon što je četiri godine igrao za Milan, Samu Castillejo se ovog ljeta vratio u La Ligu.

Samu Castillejo (Foto: Afp)

Trebao je to biti dan iz snova za Samu Castilleja, koji se nakon četiri godine vratio u španjolski nogomet. Debitirao je ovog vikenda u dresu Valencije i na otvaranju novog izdanja La Lige upisao 74 minute u domaćoj pobjedi protiv Girone (1:0), ali nakon posljednjeg sučevog zvižduka uslijedilo je neugodno iznenađenje.

Pri povratku u kuću španjolski je nogometaš zatekao razbacane stvari po podu, a sve je podijelio sa svojim obožavateljima na Instagramu. Objavio je story u kojem se ironično zahvalio provalnicima:

"Hvala vam što ste uzeli materijalne, osobne i sentimentalne stvari", poručio je Castillejo.

Vinicius Junior i Lucas Vasquez Real nastavio s preokretima i u novoj sezoni, gubio je dok je Modrić sjedio na klupi divider

Budući da je cijela obitelj bila na Mestalli, gdje su pratili Castilljeov debi u dresu nove momčadi, lopovi su iskoristili povoljan trenutak i provalili u njegovu kuću. Nažalost, to nije prvi put da se takvo nešto događa poznatim nogometašima, piše španjolski AS.

Inače Castillejo je posljednje četiri sezone proveo u Italiji, gdje je igrao za aktualnog prvaka Milan, a ovog se ljeta, kao slobodan nogometaš, vratio u španjolsku La Ligu.

Nosio je dres Malage i Villarreala, koji ga je nakon tri uspješne sezone prodao u milanski klub za odštetu od 21,3 milijuna eura.

Samu Castillejo Samu Castillejo (Foto: Instagram/Samu Castillejo/Screenshot)

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider