Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nijemac posebno ''lud''

VIDEO Chelsea šokiran u 96. minuti nakon asistencije Perišića, Conte i Tuchel se umalo potukli na terenu

Ivan Perišić upisao je svoju prvu asistenciju u dresu Tottenhama.

Galerija Thomas Tuchel i Antonio Conte Thomas Tuchel i Antonio Conte Thomas Tuchel i Antonio Conte +2 Thomas Tuchel i Antonio Conte

Derbi 2. kola engleskog nogometnog prvenstva između Chelseaja i Tottenhama okončan je remijem 2:2, a hrvatski reprezentativac Ivan Perišić bio je asistent za drugi gol gostiju.

Domaći su vodili s 1:0 i 2:1 golovima Koulibalyja (19) i Jamesa (77), a iako nadigrani gosti su se uspjeli vraćati preko Hojbjerga (68) i Kanea (90+6).

Prednost Chelseaju osigurao je Koulibaly sjajnim volejom nakon ubačaja Cucurelle iz kuta, domaći su potom propustili nekoliko prilika za povećanje vodstva i za to bili kažnjeni kada je Hojbjerg sredinom nastavka sa 20-ak metara pogodio sam donji desni kut suparničkog gola.

Novo vodstvo domaćima donio je James u 77. minuti nakon prolaska po lijevoj strani i asistencije Sterlinga, ali u posljednjoj, šestoj minuti sudačke nadoknade Perišić je izveo korner kojega je Kane glavom uspio proslijediti u mrežu za konačnih 2:2.

Conte i Tuchel se umalo potukli na terenu

Na kraju utakmice su se umalo potukli Thomas Tuchel i Antonio Conte. Prilikom rukovanja Nijemac je čvrsto stisnuo ruku Talijana i nije puštao, a onda su se unijeli jedan drugom u lice. Tučnjavu su spriječili njihovi pomoćnici, a nakon toga je nastala velika gužva u kojoj su sudjelovali i igrači obje momčadi.

Dvojica trenera imali su bliske susrete tijekom oba gola Tottenhama, Tuchel je prednjačio s nervozom, a Conte je susret vodio u svom poznatom temperamentnom stilu s puno gestikuliranja.

Cijelu scenu s kraja utakmice pogledajte ovdje

Perišić je u igru ušao u 79. minuti, dok Mateo Kovačić zbog ozljede koljena nije konkurirao za nastup u momčadi Chelseaja.

Thomas Tuchel i Antonio Conte Thomas Tuchel i Antonio Conte (Foto: Afp)

Ranije u nedjelju su igrači Nottingham Foresta u svojoj prvoj utakmici na domaćem terenu u Premier ligi nakon 23 godine svladali West Ham United sa 1-0 (1-0).

Jedini pogodak na utakmici postigao je Awoniyi u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. Gosti iz Londona promašili su sijaset prilika tijekom utakmice, a najveću je propustio kapetan Rice koji nije iskoristio kazneni udarac u 65. minuti.

Ovo su prva tri boda za Forest u novoj sezoni, dok je West Ham i dalje bez bodova.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider