Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stiže pojačanje?

Nadmašio Zlatana u rekordnoj sezoni i velikom derbiju, a sada želi u Barcu: Već je bio blizu

Otkrio je da je bio blizu dolaska u Barcelonu prošle zime, a sada se ponovno ponudio.

Carlos Vela (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Carlos Vela glasio je za vrlo perspektivnog igrača kada je kao 19-godišnjak debitirao za Arsenal, ali Meksikanac ipak nije postao velika zvijezda – barem ne u Europi.

Navijač Flamenga tresao sina (Screenshot) Pomahnitali otac zbog gola mogao teško ozlijediti sina, a majka se smijala. Sve je snimljeno divider

Imao je zapaženih partija, ponajviše u Španjolskoj, ali tek je u američkom MLS-u postao prava zvijezda i igrač o kojem se priča. Zabio je rekordna 34 gola u regularnoj sezoni (koja se igra u formatu proljeće – jesen), pa je u playoffu napokon nadvisio i čovjeka koji ga je dugo proganjaoZlatana Ibrahimovića.

Zlatan Ibrahimović (Screenshot) Ibrahimović se u svom stilu oprostio od MLS-a: "Savršeno odjavljivanje" divider

U El Traficu, gradskom derbiju Los Angelesa, zabio je dva gola za prvu pobjedu svog LAFC-a protiv LA Galaxyja. Svoju momčad odveo je u finale Zapadne konferencije, gdje će na domaćem terenu igrati za veliko finale protiv Seattle Soundersa. Uzvrata nema, jedna utakmica odlučuje o finalistu, a s druge strane čekaju Toronto ili branitelj naslova Atlanta.

Kada sezona završi, Vela bi se mogao otisnuti u Europu, i to ni manje ni više nego u Barcelonu.

Navijač Flamenga tresao sina (Screenshot) Pomahnitali otac zbog gola mogao teško ozlijediti sina, a majka se smijala. Sve je snimljeno divider

Vela je za New York Times otkrio da je skoro stigao u Barcu prošle zime, ali Katalonci su se tada na kraju ipak odlučili za Kevina Princea Boatenga. Vela ne bi imao ništa protiv da sada ipak dođe na nekoliko mjeseci.

"Tko bi mogao reći ne igranju s Messijem četiri mjeseca, nakon čega bih se vratio u Los Angeles? Uživao bih, učio i vratio se kući", rekao je Vela.

Naravno, vidjet ćemo kako se takav aranžman sviđa Barceloni i ima li interesa u kratkoročnom ''rentanju'' meksičkog napadača.

gol expired Vatreni oduševljava u slavnom klubu: Poslao sjajnu asistenciju, nakon dosta kritika igra u odličnoj formi divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider