Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi heroj navijača

Vatreni oduševljava u slavnom klubu: Poslao sjajnu asistenciju, nakon dosta kritika igra u odličnoj formi

Hrvatski lijevi bek iskazao se na gostovanju kod teškog suparnika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borna Barišić odigrao je odličnu utakmicu za Glasgow Rangerse na gostovanju kod Porta u Europskoj ligi. Bilo je 1:1, a Rangersi su došli do velikog boda i sada su drugi na ljestvici.

Za bod na teškom gostovanju asistirao je upravo Barišić, koji se s pozicije lijevog beka prikrao obrani iza leđa i sjajnim ubacivanjem iz prve u stopostotnu šansu gurnuo Alfreda Morelosa, koji je zabio za, pokazat će se kasnije, konačnih 1:1.

Ta je kombinacija zamalo još jednom bila kobna za Porto u nastavku; Barišić je opet sjajno ubacio, ali Agustin Marchesin sjajnom je intervencijom zaustavio Morelosov udarac glavom.

Zlatan Ibrahimović (Screenshot) Ibrahimović se u svom stilu oprostio od MLS-a: "Savršeno odjavljivanje" divider

Barišić je pobrao sjajne kritike škotskih medija za svoj nastup, istaknuli su ga kao ponajboljeg igrača u dobroj predstavi Rangersa. Puno pohvala dobio je i od navijača na društvenim mrežama.

Barišić se nosio s dosta kritika početkom sezone, pa čak i javnih trenera Stevena Gerrarda, ali u posljednje vrijeme igra sjajno i postao je prava prijetnja s lijeve strane. Barišićev suigrač Connor Goldson objasnio je njegov preporod.

Bakljada navijača Feyenoorda u Bernu (Foto: AFP) Hrvatski navijači nisu ''cvijeće'', ali ono što je UEFA doživjela od Nijemaca, Nizozemaca, Talijana... divider

''Počeli smo Bornu koristiti puno efikasnije i sada vidimo najbolje od njega. Znamo da je napadački bek, što je više postavljen na terenu, to bolje jer znamo da može uputiti lopte kakve je slao večeras", rekao je nakon utakmice s Portom.

Dobre su to vijesti i za izbornika Zlatka Dalića, u čijim planovima Barišić trenutačno figurira kao prvi izbor na lijevom beku. Polako se bliži zadnja kvalifikacijska utakmica protiv Slovačke u Rijeci, pa svakako veseli dobra forma bivšeg igrača Osijeka.

Anthony Martial (Foto: AFP) Man Utd razočarao u Beogradu: Sramotna statistika i lavina kritika, Srbi bijesni na suca divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider