Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pobjeda, ali...

Man Utd razočarao u Beogradu: Sramotna statistika i lavina kritika, Srbi bijesni na suca

Crveni vragovi nekako su preživjeli u paklu Beograda, malo je nedostajalo da dožive novu veliku blamažu.

Anthony Martial (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Manchester United jedva je slavio protiv Partizana u Europskoj ligi – u Beogradu je bilo 1:0 za englesku momčad.

Man Utd zabio je gol iz jedinog udarca u okvir vrata, koji je došao iz – penala. Naravno, bio je to povod za brojne žestoke kritike na Otoku; nastavljaju se problemi za momčad Olea Gunnara Solskjaera, koja teško stvara šanse čak i protiv osjetno skromnijih protivnika.

Za usporedbu, cijela momčad Partizana po Transfermarktu vrijedi tek nešto više od Nemanje Matića, 31-godišnjeg rezervnog veznjaka sa svega pet nastupa ove sezone. Novo mučenje izazvalo je lavinu reakcija navijača na društvenim mrežama, a mnogi prenose riječi Robina Van Persieja, koji je komentirao utakmicu kao televizijski analitičar.

Ivica Zubac (Foto: AFP) Odlični Zubac i Clippersi razbili Warriorse, Harden zaustavljen u velikom derbiju NBA lige divider

''Jedan udarac u okvir, i to iz penala, to jednostavno nije dovoljno dobro'', rekao je Nizozemac, koji je ipak dodao i da smatra da Solskjaeru treba dati još vremena. Međutim, u najmanju je ruku upitno koliko još Norvežanin može preživjeti na klupi nastavi li s ovakvim rezultatima i krajnje neuvjerljivom igrom.

Na kraju balade Manchester je nekako izvukao pobjedu i prekinuo crni niz – bila je to njihova prva gostujuća pobjeda uopće još od ožujka i iznenađujućeg slavlja na gostovanju kod PSG-a. Međutim, lako su mogli ostati i bez toga – Srbi su nakon utakmice bili jako bijesni na španjolskog suca Javiera Estradu, za kojeg smatraju da je ''pogurao'' Manchester.

Nate Diaz (Foto: AFP) Katastrofa pogodila UFC! Nate Diaz otpao za UFC 244? "Vidimo se kad se vidimo" divider

"Đavo nosi pištaljku", naslov je na Kuriru, koji smatra da je Partizan nezasluženo izgubio od uglednog gosta. Pobrojili su sve sporne situacije; smatraju da je Partizan oštećen za dva penala, a posebno ističu detalj iz 66. minute kada je Brandon Williams rukom u šesnaestercu zaustavio jedan udarac glavom.

Pored toga, Partizan je imao bolje prilike, 15 puta su pucali prema golu naspram Unitedovih svega pet pokušaja, ali malo uz pomoć vratara Romera, a malo zbog nepreciznosti domaćih, Crveni vragovi preživjeli su u paklu Beograda. Solskjaer je zasigurno odahnuo nakon posljednjeg sučeva zvižduka, izbjegao je veliku blamažu i osigurao si koliko-toliko mirno jutro. Sljedeći je izazov gostovanje kod Norwicha.

Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) U divljem El Traficu LA FC izborio finale, Zlatan Ibrahimović odigrao posljednju utakmicu? divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider