FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"neću igrati njihovu igru"

Katastrofa pogodila UFC! Nate Diaz otpao za UFC 244? "Vidimo se kad se vidimo"

Nate Diaz se možda neće boriti s Jorgeom Masvidalom u meču koji je trebao biti glavni događaj na UFC 244 eventu u New Yorku.

Nate Diaz (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Katastrofa je pogodila UFC 244 event u New Yorku! Ako je suditi prema priopćenju za javnost, Nate Diaz neće se boriti protiv Jorgea Masvidala na tom eventu za pojas "najopakijeg jeb... majki" u svijetu MMA-a (baddest motherfucker in the game).

"Neću uspjeti doći u New York idući tjedan jer su mi javili da su mi neke razine nečega povišene i da bi to moglo biti zbog kontaminiranih suplemenata. To je pogrešno jer ja jedem samo organsku hranu i suplemente na bazi takve hrane. Ne jedem meso. Dok UFC, USADA ili tko god me je.. s ovim ne popravi ovu štetu koja mi je nanesena, nemam se namjeru boriti. Neću igrati njihovu igru i pokušati nešto prikriti. Moje ime neće biti umrljano poput nekih varalica koji šute sve dok borba ne završi samo kako bi zaradili poneki dolar. Je.. mi se za novac. Važno je moje dostojanstvo i nasljedstvo", napisao je Diaz pa zaključio:

"Dakle, dragi MMA-u, vidimo se kada se vidimo. S poštovanjem, najopakiji jeb.. u ovoj igri."

Navijač Flamenga tresao sina (Screenshot) Pomahnitali otac zbog gola mogao teško ozlijediti sina, a majka se smijala. Sve je snimljeno divider

Nedugo nakon što je Diaz objavio kako ne dolazi u New York, oglasio se i njegov suparnika Masvidal.

"Nate, ja ti vjerujem. Vidimo se na UFC-u 244."

To je pobudilo nadu kod mnogih da će se borba ipak dogoditi. UFC za sada šuti, a poznavajući Natea, ako je napisao da ne dolazi, onda to zaista i misli. 

Kako event ne bi propao spominju se i potencijalne zamjene. Pojavila se priča kako je Leon Edwards u treningu upravo kao zamjena za slučaj da se nešto dogodi jednom od ove dvojice. Riječ je o 28-godišnjem engleskom borcu, koji je u karijeri upisao 18 pobjeda i samo tri poraza. 

Čeka se riječ Dane Whitea, koji je u Singapuru ususret subotnjem eventu na kojem glavnu riječ imaju Ben Askren i Demian Maia.  

Zlatan Ibrahimović (Screenshot) Ibrahimović se u svom stilu oprostio od MLS-a: "Savršeno odjavljivanje" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider