Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mnogi nisu sigurni

Čak 13 igrača Reala pod upitnikom za sljedeću sezonu: Naravno da Modrić nije među njima

Madridska Marca piše kako je velik broj igrača Zinedinea Zidanea upitan za sljedeću sezonu.

Potencijalni odlasci u Realu (Marca)

U Madridu već neko vrijeme traju kalkulacije mogućeg novog Reala. Dugo nisu započele ranije, jer već je na početku ožujka Real u onom, za njih, užasnom tjednu ispao iz borbe za sve trofeje.

Mediji i navijači privrženi Kraljevskom klubu, logično, razočarani su. Traže se nove zvijezde koje će vratiti Real na pobjednički put, a najveća je želja Kylian Mbappe. No mediji bliski klubu malo su ohladili tu priču jer su u Parizu bijesni zbog takve prilično bahate ofenzive.

Možda su procijenili na Bernabeuu kako je bolje da "operaciji Mbappe" promijene pristup, pa su sad Paul Pogba i Eden Hazard novi prioriteti, kako piše sportski list Marca.

No Marca ne piše samo o mogućim dolascima već i odlascima. Napravili su listu igrača čija budućnost nakon ljeta nije sigurno vezana za bijeli dres. Odmah ćemo reći da na njoj nema Luke Modrića. Naklapanja raznih tabloida kako Zidane na njega više neće računati sljedeće sezone nemaju baš nikakvu osnovu. Naprotiv, kapetan Vatrenih jedan je od rijetkih sigurnih.

Isco i Brahim Diaz slave gol (Foto: AFP) Skupljao je lopte svom idolu, a sada mu je asistirao za gol: Poruka zvijezde Reala postala hit divider

Na listi 13-orice koji bi mogli otići najzvučnije je ime Garetha Balea. Na njegov se odlazak klade mnogi jer je i Florentino Perez odlučio kako je vrijeme da na Velšaninu nešto zarade. Isca također mnogi ne vide više u Realu i on bi lako mogao napustiti klub na kraju sezone, a Marcela neki već vide u dresu Juventusa.

Pisalo se i da Raphael Varane želi otići, čak i nakon povratka Zidanea, i on zatvara krug najskupljih eksponata čiji je odlazak prilično realan. Militao bi trebao stići na njegovo mjesto ako do transfera uistinu i dođe.

Tu je i cijela plejada igrača od kojih se puno više očekivalo, ali očito nisu zadovoljili. Dani Ceballos trebao je biti Modrićev nasljednik, ali ništa od toga. Mariano se vratio iz Lyona vjerojatno samo na jednu sezonu. Marcos Llorente, Vallejo, Brahim, Valverde, cijela ta druga postava nije sigurna, piše Marca.

Na popisu je čak i ime Luce Zidanea, mladog vratara koji je stao na gol protiv Huesce. Keylor Navas također bira odlazi li ili ostaje, a iako Zidane strašno vjeruje u Karima Benzemu, nije nemoguć ni njegov odlazak.

Ponovit ćemo, Luka Modrić sljedeće će sezone igrati u Realu, za to se ne trebamo brinuti.

Legende protiv Icardija, Batistuta mu spustio: ''Moja žena to ne bi nikad pričala'' Mauro Icardi (Foto: AFP) Mauro Icardi i Wanda Nara (Instagram) Mauro i Wanda Icardi (Foto: AFP) +4 Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider