Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bit će ''rata''

Pripremite se za novu sapunicu: Počinje ''operacija Mbappe'', najveća u povijesti nogometa

France Football u svom novom izdanju predstavlja plan Realove ''operacije Mbappe''.

Kylian Mbappe (Foto: AFP/France Footnall) (Foto: AFP/France Footnall)

Ugledni francuski magazin France Football, koji dodjeljuje i najpoznatiju nogometnu Zlatnu loptu, u svom najnovijem izdanju na naslovnici donosi najavu, kako kažu, najveće ovoljetne nogometne sapunice.

Radi se o pokušaju Real Madrida da u svoje redove dovede najboljeg mladog nogometaša svijeta, svjetskog prvaka i tinejdžera koji se golom u finalu SP-a protiv Hrvatske izjednačio sa slavnim Peleom. Kylin Mbappe najveća je želja Zinedinea Zidane i Florentina Pereza, koji upravo na njemu žele graditi Real budućnosti.

Operacija počinje

No ''operacija Mbappe'' neće biti nimalo lagan posao. Radi se o neprijateljskom preuzimanju, kako bi se reklo u svijetu biznisa, jer mladićev trenutačni poslodavac u Parizu ne želi ni čuti za transfer u Madrid. PSG-u novac ne treba iako će prema izvoru France Footballa Real Parižanima ponuditi rekordnih 280 milijuna eura.

U Madridu računaju i na Mbappeovu želju da odjene dres Reala, čiji je navijač od malih nogu. Ipak, prije godinu i pol iz Monaca se ipak vratio u rodni Pariz iako su madridski mediji u jednom trenutku već objavili, pokazalo se dezinformaciju, kako je Mbappe potpisao za Real.

Neymar i Mbappe dva su velika neuspjeha Florentina Pereza. Brazilca je opat vabio u Madrid, ali Zidane je navodno spustio rampu te uperio prstom u PSG-ova dragulja.

Neuspjesi Parižana u Ligi prvaka dodatni su adut u planovima Madriđana. Dok Real osvaja Lige prvaka u seriji, na Parku prinčeva liju suze već u ožujku.

Ako ste se pitali o kome će se najviše pisati ovog ljeta, France Football riješio je sve dileme. Počinje nova nogometna sapunica, a mladi Kylian Mabppe opet je glavni glumac iako mu je tek 19 godina.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider