Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
wanda se nije usudila odgovoriti

Legende protiv Icardija, Batistuta mu spustio: ''Moja žena to ne bi nikad pričala''

Mauro Icardi nema veliku podršku u svojem ''ratu'' s Interom.

Galerija Mauro Icardi (Foto: AFP) Mauro Icardi i Wanda Nara (Instagram) Mauro i Wanda Icardi (Foto: AFP) +4 Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: AFP)

Inter je doživio novi udarac u Serie A. Lazio je stigao u Milano i slavio s 1:0 pogotkom Sergeja Milinkovića-Savića te smanjio zaostatak za milanskim klubovima u borbi za Ligu prvaka.

U momčadi domaćina opet nije bilo nekadašnjeg kapetana Maura Icardija, koji se oporavio od ozljede koljena. Trener Luciano Spalletti tvrdi da će zaigrati u sljedećem kolu, ali kad su ga već povukli za jezik, rekao je što mu je na pameti o situaciji koja opterećuje njegovu momčad.

''Radi li Mauro razliku na terenu? Messi i Ronaldo rade razliku, ne Icardi. Prava snaga momčadi leži u disciplini i profesionalizmu. Gubili smo i pobjeđivali jednako s njim i bez njega.''

Trener je dodao kako je sramotno da klub pregovara s odvjetnikom vlastitog igrača o njegovu povratku na teren. Navodno Icardi još uvijek nije riješio svoj sukob s dijelom igrača i zato ga svlačionica još uvijek ne prihvaća.

Nakon svega što je otkrio Spalletti, mediji su tražili mišljenja nogometnih legendi. Andrea Pirlo za Sky je rekao: ''Trener je ustrajan u svemu što je dosad govorio i radio. Mi ne znamo je li se Icardi pomirio s igračima. Ne znam nedostaje li Icardiju karaktera za razgovor s trenerom i igračima, zašto mu treba odvjetnik?''

Mnogo reakcija nakon Spallettijeva istupa

I Bepe Bergomi i Alberto Zaccheroni stali su na Spallettijevu stranu.

''Icardi mora izaći pred suigrače i ponuditi im objašnjenje'', smatra legendarni trener, dok bivši kapetan Bergomi slično razmišlja:

''Trener je u pravu, pregovori s odvjetnikom poniženje su za Inter.''

Pričalo se o Icardiju i u Firenci, gdje je priređeno slavlje tamošnjoj legendi kluba. Gabriel Batistuta proslavio je 50. rođendan. I njega su mediji pitali o situaciji sa sunarodnjakom  iz Argentine.

''Icardi? Valjda postoje problemi u svlačionici. Ali ti problemi moraju ostati unutra. Moja žena ne bi nikad pričala o mom poslu'', spustio je Batigol Icardiju.

Gotovo svi za ovaj kaos krive Icardijevu suprugu i agenticu, fatalnu Wandu koja u TV emisijama govori, slažu se mnogi, ipak previše. Otkriva stvari koje joj prenosi suprug, a koje bi morale ostati u svlačionici. Zato ga većina svlačionice ne voli, a najviše tzv. slavenski klan, koje predvode novi kapetan Handanovič te naš Ivan Perišić.

No u emisiji Tiki Taka Wanda nije htjela odgovoriti na ove riječi Batistute. Samo je rekla kako je on jedan od Maurovih uzora te kako je obožavan u Argentini. Za svog muža je rekla da je spreman za povratak na teren i da sve ovisi o Spallettiju.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Playas latinas

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noche

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider