Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nerazzurri i dalje treći

Lazio nokautirao Inter na Meazzi: Totalna gužva u bitci europska mjesta

U večernjem nedjeljnom terminu Rimljani su uspjeli odnijeti sva tri boda.

Sergej Milinković-Savić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U drugom od dva nedjeljna derbija u Serie A, Lazio je na San Siru pobijedio Inter sa 1:0, a pogodak odluke zabio je Sergej Milinković-Savić u 13. minuti.

Pobjeda rimskog sastava mogla je biti i uvjerljivija, da na vratima Intera nije bio sjajni Samir Handanovič.

Lazio je poveo u 13. minuti golom Sergeja Milinkovića-Savića kojeg je na drugoj vratnici pronašao Luis Alberto. Gosti iz Rima u prvom su dijelu imali još dvije sjajne prilike, no oba puta je Samir Handanovič sjajno reagirao. U 42. minuti glavom je pucao Caicedo, a u posljednjim trenucima prvog dijela Luis Alberto je opalio s ruba kaznenog prostora.

Inter je u prvom dijelu imamo samo jednu ozbiljnu priliku, u 43. minuti je pucao Keita Balde, ali je Thoma Strakosha bio spreman.

Gosti su imali sjajnu priliku i u 55. minuti kada je Caicedo izašao sam ispred Kandanoviča, no slovenski vratar još jednom je izašao kao pobjednik. Handanoviča nije uspio svladati niti Ciro Immobile u 60. minuti. Inter je u drugom dijelu bio jednako blijed kao i u prvih 45. minuta, a jedinu priliku domaćin je imao u 65. minuti kada je Matteo Politano pucao preko gola.

Ivan Perišić i Marcelo Brozović su odigrali cijeli susret za Inter, dok Milan Badelj nije nastupio za Lazio.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider